tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.667
- Πόντοι
- 606
μπα αυτα τα λες αργοτερα.όταν ήσουν άγριο νιάτο έτσι έκανες?
οταν εισαι νιατο πανε τα σαλια συνεφο..
μπα αυτα τα λες αργοτερα.όταν ήσουν άγριο νιάτο έτσι έκανες?
άσε Σαούλ έχω κάνει σεξ παλια κ ο άλλος μου μιλούσε ενδιάμεσα για την πρώην του. Ξενέρωσα τη ζωή μουεξαρτάται
μήπως του το λες απο μέσα σου αλλά απέξω σου του λες που παει η σχεση μας
όταν ήμουν νιατο ερωτευόμουν ήμουν ζωοο όρθιοόταν ήσουν άγριο νιάτο έτσι έκανες?
άσε Σαούλ έχω κάνει σεξ παλια κ ο άλλος μου μιλούσε ενδιάμεσα για την πρώην του. Ξενέρωσα τη ζωή μου
κάναμε σεξ ελργε τις μλκιες αντε πάλι άλλες μλκιες μετά κ πάλι σεξ κτλ. Δεν ξανά ήθελα. Καλό σεξ κουραστικός με τις μπούρδεςσου έλεγε και για την μαμά του?
κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε μένα, αλλά όχι κατά το σεχ ευτυχώς, αλλά να βρεθούμε απλώς...
βαρέθηκα, άρχισα να χασμουριέμαι και λίγο μετά έφυγα.
κάναμε σεξ ελργε τις μλκιες αντε πάλι άλλες μλκιες μετά κ πάλι σεξ κτλ. Δεν ξανά ήθελα. Καλό σεξ κουραστικός με τις μπούρδες
χαχαχα έτσι νομίζω. Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν θέλω ρε φίλε να ασχοληθώ με τη ζωή σου δεν με ενδιαφέρει δεν θέλω σχέση ούτε είμαι η κολλητή κολλητός. Μείνε στα βασικά. Έλεοςπάλι καλά δλδ που δεν έκανα τίποτα και γλίτωσα, έτσι...?
Ερειζερ θα πας από αύριο σε μαγαζά; καφε μπύρα κτλ που αΝοιγουν
εγώ θα πηγαίνωόχι βέβαια, την θέλω την ζωή μου...
Ερειζερ θα πας από αύριο σε μαγαζά; καφε μπύρα κτλ που αΝοιγουν
εγώ θα πηγαίνω
Ε ναι εννοείται τι σημαίνει πρέπει.. Προφανώς θα βγεις να δεις φίλουςθα το κάνω όταν έχω κάποιον λόγο, με κάποιον φίλο που θέλω να δω, όχι επειδή πρέπει...
και εγώ παλιά είχα κάνει σεξάσε Σαούλ έχω κάνει σεξ παλια κ ο άλλος μου μιλούσε ενδιάμεσα για την πρώην του. Ξενέρωσα τη ζωή μου
θυμάσαι τίποτα εγώ τα ξέχασακαι εγώ παλιά είχα κάνει σεξ
πολύ παλιά και από τότε τίποτα :S
Από τους 16 επισκέπτες που μας παρακολουθούν αν υπάρχει κάποιος θαυμαστής ας μας μιλήσει. Ευχαριστώ
κ εγώ διάσημη είμαι ένα βίντεο δεν ζήτησανΤαξτους κανένα βίντεο από διάσημη ελληνίδα και θα δεις πως θα εμφανιστούν...
κ εγώ διάσημη είμαι ένα βίντεο δεν ζήτησαν