erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
όλοι γαμιουνται εξεπτ μιΕίμαστε όλο αυτιά να μας καταθέσεις τη γνώμη σου.![]()
όλοι γαμιουνται εξεπτ μιΕίμαστε όλο αυτιά να μας καταθέσεις τη γνώμη σου.![]()
Εχω 2,5 μηνες να κανω σεχ. :Sόλοι γαμιουνται εξεπτ μι
Εχω 2,5 μηνες να κανω σεχ. :S
τι μου το λες βρε κωλο γεράκι εμένα που δεν μου κάθεται κάνεις. Για να πέσω από τα σύννεφα;Εχω 2,5 μηνες να κανω σεχ. :S
Υπάρχουν τα εξής είδη γυναίκας
Αυτές που απεχθάνονται την πιπα κσι δεν την κάνουν
Αυτές που απεχθάνονται τη πιπα και την κάνουν στο πουλάνε κ υποχρέωση όπως γενικώς το σεξ γιατί είναι φάση τύπου σου κάνω χάρη
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι γυναίκες που ευχαριστιουνται αλλά φυσικά με αυτόν που γουστάρουν οπότε παίζει κ με κάποιους να μην γουστάρουν
Οι γυναίκες που τους αρέσει η πιπα και καβλωνουν με αυτή
Υπάρχω κ εγώ που έχω να δω πουλί από το 1800πχ χαχαχα
Ε μωρέ αυτή η ιστορία είναι περίεργη με ανθρώπους που έχουν ψυχοπαθολογιαΥπαρχουν και αυτες που πετανε βιτριολια, κοβουν πεη κλπ μακρυα απο εμας.
τι μου το λες βρε κωλο γεράκι εμένα που δεν μου κάθεται κάνεις. Για να πέσω από τα σύννεφα;
τι μου το λες βρε κωλο γεράκι εμένα που δεν μου κάθεται κάνεις. Για να πέσω από τα σύννεφα;
όταν λες συναδελφικο; γειά σου συνάδελφε μπορείς συναδελφικα να μου ρίξεις ένα πουτσο;δεν γίνεται τίποτα, ούτε κανένα συναδελφικό έστω?
που τον έχω τον μπραμπ; ρε είστε κούκου τελείως; χαχαχα χαχαχαΕσυ εχεις τον μπραμπ αλλα του ψηνεις το πσαρι στα χειλη.
Ε μωρέ αυτή η ιστορία είναι περίεργη με ανθρώπους που έχουν ψυχοπαθολογια
όταν λες συναδελφικο; γειά σου συνάδελφε μπορείς συναδελφικα να μου ρίξεις ένα πουτσο;
Ε εντάξει δυστυχώς έχουμε και ακραίες καταστάσειςΤραγικο, οτι και να εχει συμβει απο πριν μιλαμε για κανιβαλισμο.
που τον έχω τον μπραμπ; ρε είστε κούκου τελείως; χαχαχα χαχαχα
αύτα δεν υποτίθεται ότι πρέπει να τα κάνουν οι άντρες; εγώ θα ζητάω; ντροπήσε γενικές γραμμές κάπως έτσι, όχι φυσικά με τον οποιονδήποτε τυχαίο συνάδελφο.
ο μπραμπ με έχει γραμμένη στα @@Ο μπραμπ λιωνει για σενανε.![]()
αύτα δεν υποτίθεται ότι πρέπει να τα κάνουν οι άντρες; εγώ θα ζητάω; ντροπή