Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
η μνήμη δε συγκρατεί γεγονότα που κρατάνε τόσο λίγο :Sθυμάσαι τίποτα εγώ τα ξέχασα
η μνήμη δε συγκρατεί γεγονότα που κρατάνε τόσο λίγο :Sθυμάσαι τίποτα εγώ τα ξέχασα
έχω βίντεο με μέλος του νήματος κ τον μαζωνακηΑυτό με την χωριάτικη?![]()
θα αρχίσω να βλέπω πορνο ως εκπαιδευτική τηλεόραση. Θα δω τατρικο σεξ. Υπάρχουν λέει πενήντα τρόποι να κάνεις μασαζ στο πέος. Θα φάω κάνα χρόνο με αυτό θα ξεχάστωη μνήμη δε συγκρατεί γεγονότα που κρατάνε τόσο λίγο :S
θα αρχίσω να βλέπω πορνο ως εκπαιδευτική τηλεόραση. Θα δω τατρικο σεξ. Υπάρχουν λέει πενήντα τρόποι να κάνεις μασαζ στο πέος. Θα φάω κάνα χρόνο με αυτό θα ξεχάστω
έχω πρόγραμμα. Θα μάθω κ τίποτα![]()
![]()
Κάθε εβδομάδα και από ένα, σωστό!![]()
έχω πρόγραμμα. Θα μάθω κ τίποτα
Καλημέρα, ω Όνοι και Χοίροι και Φίδι!
Συγχαρητήρια εις την Α.Ε.Κ. δια την δικαίαν κατάκτησιν του πρωταθλήματος χειροσφαίρας [handball]!![]()
Και στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση πρωταθλήματος στο μπάσκετ. Όπως και για την παραμονή του ΠΑΟΚ επίσης στην Α1 μπάσκετ.Συγχαρητήρια εις την Α.Ε.Κ. δια την δικαίαν κατάκτησιν του πρωταθλήματος χειροσφαίρας [handball]!![]()
Συγχαρητήρια εις την Α.Ε.Κ. δια την δικαίαν κατάκτησιν του πρωταθλήματος χειροσφαίρας [handball]!![]()
Και στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση πρωταθλήματος στο μπάσκετ. Όπως και για την παραμονή του ΠΑΟΚ επίσης στην Α1 μπάσκετ.
Θα έλεγα και στην ομάδα μου συγχαρητήρια, αλλά τα δικά μας η θα ειναι χάρτινα (όπως τα πήρανε οι παραπάνω- άλλοι... έσωσαν κατηγορια, ετσι τα πήραμε και εμείς φέτος σε κάποια αθλήματα) η κάλπικα...