erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
:-*
Πολύχρονη τότε!
υγ. νόμιζα πως ήταν Κατερίνα...
:-*
Πολύχρονη τότε!
υγ. νόμιζα πως ήταν Κατερίνα...
Το πήρα αποφαση. Θα δώσω 2 χρόνια παράταση στην ημερομηνία λήξης μου, λόγω κορονοιου.
εγω τον αγαπησα τον τζιμ παιδια θα παρω τον πιλατοθ και θα παω να μεινω μαζι του στην Συρο
καλα δεν χρειαζεται να ειναι στην Συρο ας μεινει και αλλουΑυτός όμως δεν μένει στην Σύρο αλλά σε άλλο νησί!
Να μου λείπει.
θα ερχομαι με τον κωλογερο που αποφασισαμε να κανουμε παρεα μετα απο προταση του μπλιζεγώ θα είμαι απέναντι στην Πάρο...
κανεις δεν με θελει;
θα ερχομαι με τον κωλογερο που αποφασισαμε να κανουμε παρεα μετα απο προταση του μπλιζ
θα ερχομαι με τον κωλογερο που αποφασισαμε να κανουμε παρεα μετα απο προταση του μπλιζ
εγω τον αγαπησα τον τζιμ παιδια θα παρω τον πιλατοθ και θα παω να μεινω μαζι του στην Συρο
Θα περάσουμε ωραία
Μασες στα κουτούκια στην Άνω Σύρο, μπάνια στο Γαλησσα, καφεδάκι στη πλατεία, ποτάκια στα μπαράκια στη παραλία
Θα περάσουμε ωραία
Μασες στα κουτούκια στην Άνω Σύρο, μπάνια στο Γαλησσα, καφεδάκι στη πλατεία, ποτάκια στα μπαράκια στη παραλία
Το πήρα αποφαση. Θα δώσω 2 χρόνια παράταση στην ημερομηνία λήξης μου, λόγω κορονοιου.
τζιμακι μου και μονο που το ειπες μου εφτιαξες τη μερα. Ο λογος σου με χορτασε. Σε ευχαριστω :-*
Θα περάσουμε ωραία
ο τζιμ μπορει να κανει σεξ με οποια θελειΈχετε ακούσει ότι ένας άντρας με μία γυναίκα, μόνοι σε ένα νησί, κάνουν και σεξ;;;
αναρωτιεμαι ποσοι θα ανοιξουν με τι συνθηκες ποτε θα ανοιξουν φυσικα και με τι τιμες .. τεραστια απορια εχω και εγωπόσο θα πέσουν φέτος οι τιμές?