erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ευχαριστω :-* :-*Στο Περιβολάκι πήγαιναν καταδρομείς για άσκηση στις γουρούνες [πτυσσόμενα κινητά πυροβόλα, μεταφερόμενα συνήθως με αλεξίπτωτο].
ευχαριστω :-* :-*Στο Περιβολάκι πήγαιναν καταδρομείς για άσκηση στις γουρούνες [πτυσσόμενα κινητά πυροβόλα, μεταφερόμενα συνήθως με αλεξίπτωτο].
ουτε γεννα να ηταν τζιμ θεέις να γινουμε φιλοι να ερχομαι σου νησι σου;
σε μια γωνιτσα οπως βλεπεις δεν μιλαω πολυ δεν τρωω πολυ, στομα εχω και μιλια δεν εχωΣτο κανονικό η στο συγγενικό;;;
Να πάρεις ένα σπιτάκι στη Σύρο και να αποσυρθείς εκεί!
Εγώ τη γουστάρω πολύ τη Σύρο , έχει τα παντα.
Είναι μια μικρογραφία ολόκληρης της κοινωνίας μας.
σε μια γωνιτσα οπως βλεπεις δεν μιλαω πολυ δεν τρωω πολυ, στομα εχω και μιλια δεν εχω
Στο κανονικό η στο συγγενικό;;;
Να πάρεις ένα σπιτάκι στη Σύρο και να αποσυρθείς εκεί!
Εγώ τη γουστάρω πολύ τη Σύρο , έχει τα παντα.
Είναι μια μικρογραφία ολόκληρης της κοινωνίας μας.
δεν με θελει εκει μπλιζ εχει παρεες θα παω και εγω στα πατρια εδαφη ξερεις εσυ και θα μεινω εκει στα βαθια μου γεραματα
Και βέβαια θέλει.
Μπουντρουμιάζει εργατικό προσωπικό σε κοντέϊνερ [-30 το βράδυ, +80 την μέρα], για να σκάβουν στα χωράφια του.
ορεξη που την εχεις ωρες ωρεςΘα σας φέρουμε και τον κ. brabus εκεί!
Ασύστολα ψεύδη!
Τα κοντέινερ έχουν επενδυθεί με ξύλινες τάβλες που βάφτηκαν λευκές για να μην απορροφούν τον ήλιο :S
σε μια γωνιτσα οπως βλεπεις δεν μιλαω πολυ δεν τρωω πολυ, στομα εχω και μιλια δεν εχω
Ασύστολα ψεύδη!
Τα κοντέινερ έχουν επενδυθεί με ξύλινες τάβλες που βάφτηκαν λευκές για να μην απορροφούν τον ήλιο :S
καθαρμα..επιβεβαιωνω...
δεν με θελει εκει μπλιζ εχει παρεες θα παω και εγω στα πατρια εδαφη ξερεις εσυ και θα μεινω εκει στα βαθια μου γεραματα
τον ηπιες ..Αν είσαι ήσυχο κολιτσακι κάτι θα κάνουμε
τουλαχιστον ο τρουμπ δεν θα μου δινει αισ τι σαν τον σαουλ και τον διομηδακο θα πινουμε κρασια ποτα και οτι θεμεΘα έχετε και τον κ. troubakhs μου να σας προσφέρει αλόες και αλοάκια κάθε μέρα!
από πόσα νησιά είσαι? :S
δεν έχει τύχει να πάω ποτέ Σύρο
επιπλεον ρε γαιδουρια σημερα εορταζω κανενας δεν το θυμηθηκε ;