Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Έχετε ακούσει ότι ένας άντρας με μία γυναίκα, μόνοι σε ένα νησί, κάνουν και σεξ;;;
Δεν κάνω τέτοια πραματα εγώ
Είμαι λογο δοσμένος στο γκλαμουρα
Έχετε ακούσει ότι ένας άντρας με μία γυναίκα, μόνοι σε ένα νησί, κάνουν και σεξ;;;
Την βάψατε ...!!!
αναρωτιεμαι ποσοι θα ανοιξουν με τι συνθηκες ποτε θα ανοιξουν φυσικα και με τι τιμες .. τεραστια απορια εχω και εγω
εσυ τρουμπ θες να ερθεις συρο;οι διακοπες αυτην την στιγμη μονο κουβεντα ειναι....
πόσο θα πέσουν φέτος οι τιμές?
αναρωτιεμαι ποσοι θα ανοιξουν με τι συνθηκες ποτε θα ανοιξουν φυσικα και με τι τιμες .. τεραστια απορια εχω και εγω
τζιμακι μου και μονο που το ειπες μου εφτιαξες τη μερα. Ο λογος σου με χορτασε. Σε ευχαριστω :-*
αμα λες οτι ειναι καλα....εσυ τρουμπ θες να ερθεις συρο;
Ούτε εμείς έχουμε ιδέα πως θα κινηθεί η κατάσταση.
Θα παίξουμε το σύστημα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» και αν πεσουν οι τιμές πολύ θα παίξουμε το σύστημα «ότι έχετε ευχαρίστηση»
Για σας θα υπάρχει εξτρα έκπτωση εκτός από το Αγλαισμα που είναι φορτωμένος στις λίρες >
ρε ουτε η πατουλενα δεν θα εμπαινε εκει μεσαΔεν καταδέχομαι να καταπλεύσω στον λιμενίσκο σας με το καλόγουστο γιωτ μου!
Δεν καταδέχομαι να καταπλεύσω στον λιμενίσκο σας με το καλόγουστο γιωτ μου!
στη συρο η αλλου γιατι εχω μπερδευτειΟύτε εμείς έχουμε ιδέα πως θα κινηθεί η κατάσταση.
Θα παίξουμε το σύστημα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» και αν πεσουν οι τιμές πολύ θα παίξουμε το σύστημα «ότι έχετε ευχαρίστηση»
Για σας θα υπάρχει εξτρα έκπτωση εκτός από το Αγλαισμα που είναι φορτωμένος στις λίρες >
εσυ τρουμπ θες να ερθεις συρο;
ρε τζιμ ερωτηση....Ούτε εμείς έχουμε ιδέα πως θα κινηθεί η κατάσταση.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχχαχαχααχχαχαρε ουτε η πατουλενα δεν θα εμπαινε εκει μεσα
ρε ουτε η πατουλενα δεν θα εμπαινε εκει μεσα
Ο τρουμπις είναι ο πρωτος καλεσμένος
παντα με τον καλο λογο και τον χαρουμενο εισαιαρχίσανε οι απολύσεις, σόρρυ που το χαλάω το κλίμα... :-