erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
επαιζει μωρε και η φαση βγαινω απο το σπιτι και χαζευω και λιγο..και γιατι οχι απο το σπιτι αμα ειναι να το κοψω σεργιανι?
εκτος και εχει την τουνη στην εισοδο
επαιζει μωρε και η φαση βγαινω απο το σπιτι και χαζευω και λιγο..και γιατι οχι απο το σπιτι αμα ειναι να το κοψω σεργιανι?
εκτος και εχει την τουνη στην εισοδο
πες τα ρε σαουλπάω να βγω απτο σπίτι χωρίς ες εμ ες ούτε χαρτί έτσι γιατί μπορώ γαμώ
fuck the police
gount bai
εναλλακτικη εναλλακτικοτηταεπαιζει μωρε και η φαση βγαινω απο το σπιτι και χαζευω και λιγο..
μασκα βαλε.πάω να βγω απτο σπίτι χωρίς ες εμ ες ούτε χαρτί έτσι γιατί μπορώ
fuck the police
gount bai
βρεχει;μασκα βαλε.
και βατραχοπεδιλα.
σταγονιδια..βρεχει;
Με κορονοιο;σταγονιδια..
πως θα συνηθισω παλι τους ρυθμους δουλειας αναρωτιεμαι
Εγω κοντευω να τρελαθω που δεν μπορω να δουλεψω. Πρωτη φορα στην ζωη μου, μετα το στρατο, που καθησα ενα μηνα χωρις να κανω τιποτα.πως θα συνηθισω παλι τους ρυθμους δουλειας αναρωτιεμαι
μια ζωή μέσα στους δρόμους και στις νύχτες μια ζωή με παράνομους και αλήτες μια ζωή τα ίδια να μου λένε έχω βαρεθεί κι όλα μου φταίνεοχι αις τι, θελω μια ουισκαρα
εγω δουλευω και κανω και πολλα αλλα παρολα αυτα δεν εχω το ωραριο το συνηθες..Εγω κοντευω να τρελαθω που δεν μπορω να δουλεψω. Πρωτη φορα στην ζωη μου, μετα το στρατο, που καθησα ενα μηνα χωρις να κανω τιποτα.
μπραμπ θα μου την βαλεις εσυ;μια ζωή μέσα στους δρόμους και στις νύχτες μια ζωή με παράνομους και αλήτες μια ζωή τα ίδια να μου λένε έχω βαρεθεί κι όλα μου φταίνε
βασικά πρέπει να ευθυγραμιστω να την βρω κάτω από την κοιλιά που έχω κάνει στην καραμπίναμπραμπ θα μου την βαλεις εσυ;
την ουισκαρα ρε μπραμπ :oβασικά πρέπει να ευθυγραμιστω να την βρω κάτω από την κοιλιά που έχω κάνει στην καραμπίνα
Αυτη ακομα πιο δυσκολο. Ειναι μεσα στην κοιλια.την ουισκαρα ρε μπραμπ :o
ααααααααααααααααααχαχχαχχαχαχ την ηπιε;Αυτη ακομα πιο δυσκολο. Ειναι μεσα στην κοιλια.
θα στου βάλω μαζούττην ουισκαρα ρε μπραμπ :o
να μου βαλεις ενα ποτακι της προκοπης δεν θελω να μου πονεσει το κεφαλι μου κανονισεθα στου βάλω μαζούτ