brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 2.606
βατ 69 και Μπλάκ Εντ Γουάιτ παίζει μόνο α και τσίπουρο απ' το φιερινα μου βαλεις ενα ποτακι της προκοπης δεν θελω να μου πονεσει το κεφαλι μου κανονισε
βατ 69 και Μπλάκ Εντ Γουάιτ παίζει μόνο α και τσίπουρο απ' το φιερινα μου βαλεις ενα ποτακι της προκοπης δεν θελω να μου πονεσει το κεφαλι μου κανονισε
θα πιω το τσαγι του σαουλ μου φαινεται τι κανεις εσυβατ 69 και Μπλάκ Εντ Γουάιτ παίζει μόνο α και τσίπουρο απ' το φιερι
κουκιά σπέρνωθα πιω το τσαγι του σαουλ μου φαινεται τι κανεις εσυ
κακοκεφος..δηλαδηκουκιά σπέρνω
έχω φρικαρει εγώ σπίτι γυρναγα δέκα η ώρα το βράδυκακοκεφος..δηλαδη
τι να σε κανω και εγω ετσι γυρνουσα αλλα δεν φρικαρω σπιτι μου το απολαμβανω. βρες το λαθοςέχω φρικαρει εγώ σπίτι γυρναγα δέκα η ώρα το βράδυ
όχι ρε δεν φρικαρω από το σπίτι απλά είχα μάθει να στροφαρω ψηλά και τώρα δουλεύω ρελαντί με κούρασετι να σε κανω και εγω ετσι γυρνουσα αλλα δεν φρικαρω σπιτι μου το απολαμβανω. βρες το λαθος
θα περασει κι αυτο βρες καποιο χομπι που θα σε κανει να στροφαρεις το ιδιο ψηλαόχι ρε δεν φρικαρω από το σπίτι απλά είχα μάθει να στροφαρω ψηλά και τώρα δουλεύω ρελαντί με κούρασε
δεν μένει χρόνος για χόμπιθα περασει κι αυτο βρες καποιο χομπι που θα σε κανει να στροφαρεις το ιδιο ψηλα
βατ 69 και Μπλάκ Εντ Γουάιτ παίζει μόνο α και τσίπουρο απ' το φιερι
αμα μας βγαλεις τον μπαρμπαμπλιτζ γυμνο θα αυτοτσιμεντωθω
εμενα μικρος μου αρεσε η καραγιαννη αλλα μεγαλωνοντας θα παντευομουνα την καρεζη
μυλος οι σχεσεις...και δεν εχουμε και ενα μπαρακι να παμε να τα πουμε και να τα πιουμε
φευ
Και θα μένατε χήρος νωρίς ...
Τι νωρίς, τι αργά, έτσι κι αλλιώς χοίρους μας ανεβάζετε και όνους μας κατεβάζετε..... >
Και λόγω κορονοιου βολευομαστε με τη χειρα. Φευ.Τι νωρίς, τι αργά, έτσι κι αλλιώς χοίρους μας ανεβάζετε και όνους μας κατεβάζετε..... >