tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.468
- Πόντοι
- 606
συντηρητικη που λεγαμεεγώ παράλληλα διαβάζω και τη βάσω βιλέγκας
συντηρητικη που λεγαμεεγώ παράλληλα διαβάζω και τη βάσω βιλέγκας
ο διομίδης είπε μόνο ice teaμπουρδες δεν συμφωνω αλλα σκασιλα σου. βαλε μου ενα ποτακι τωρα που λειπει ο διομηδακος και δεν με βλεπει
Πρεπει καποιος ομως πρεπει να με βριζει, και να με προσγειωνει, αυτο που θελω να πω ειναι, οτι πρεπει να σεβομαστε τους νομους της φυσης, οσο περισσοτερο γινεται, προσπαθωντας να ξεπερασουμε τις αδυναμιες μας, τις οποιες ομως δεν μπορουμε να ξεπερασουμε γιατι ειμαστε ανθρωποι, Φευ.δεν σε κρινω κωλογερακι γενικα ασχετα με το τι λεμε καμια φορα σε εκτιμω και σε σεβομαι ουτε μπορω εγω να μπω στην ζωη σου και να ξερω τι ζεις και τι εχεις ζησει για να μιλησω. ο καθενας εχει το δικο του σταυρο και ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος στην γη που θα εκανα κατι τετοιο. αυτα δεν θα τα ξαναπω οποτε να τα θυμασαι οταν σε βριζω ναι;
εγω μαν αυτη την παντρευομουν και ας γραφει και στο κουδουνι της ξεκωλοσυντηρητικη που λεγαμε
οχι αις τι, θελω μια ουισκαραο διομίδης είπε μόνο ice tea
απιστευτη παπατζαΠρεπει καποιος ομως πρεπει να με βριζει, και να με προσγειωνει, αυτο που θελω να πω ειναι, οτι πρεπει να σεβομαστε τους νομους της φυσης, οσο περισσοτερο γινεται, προσπαθωντας να ξεπερασουμε τις αδυναμιες μας, τις οποιες ομως δεν μπορουμε να ξεπερασουμε γιατι ειμαστε ανθρωποι, Φευ.
ναι καλα λες και δεν τον ξερω σε εμενα βρηκε να τα πει χαχαχαχαχχαχχαχχαχαχαπιστευτη παπατζα
απιστευτη παπατζα
γιατι για να την πιεις σε ψηλό ποτίρι χαινεκεν?οχι αις τι, θελω μια ουισκαρα
σε υψηλο κρασιου σκεφτομουνγιατι για να την πιεις σε ψηλό ποτίρι χαινεκεν?
νάτοπου ειναι το ποτακι μου ρε σαουλ
και μια μερίδα τηγανιτά κολοκυθάκια απο δίπλασε υψηλο κρασιου σκεφτομουν
Ρε Τομα, στην ηλικια που ειμαι, αλλοι, αφου πρωτα γαμησανε και κλεψανε οποια και οποιο συναντησανε στην ζωη τους, πανε στην εκκλησια για να τους συγχωρεσουν οι παπαδες. Εγω το εχω παρει αποφαση οτι θα καω στην κολαση και γραφω παπατζες στο μπου. μπας και ψησω την Ερη να μου δειξει τον ποπο της.απιστευτη παπατζα
σαουλ στο μυαλο μου εισαι.. και μια τυροκαυτερη ομως μαζικαι μια μερίδα τηγανιτά κολοκυθάκια απο δίπλα
τον ποπο τον δειχνει η ερι μονο σε οσους δεν λενε παπατζες και ειναι αυθεντικοι. και της αρεσουν φυσικα. αυτααααααααααααΡε Τομα, στην ηλικια που ειμαι, αλλοι, αφου πρωτα γαμησανε και κλεψανε οποια και οποιο συναντησανε στην ζωη τους, πανε στην εκκλησια για να τους συγχωρεσουν οι παπαδες. Εγω το εχω παρει αποφαση οτι θα καω στην κολαση και γραφω παπατζες στο μπου. μπας και ψησω την Ερη να μου δειξει τον ποπο της.
με κολοκύθια και τηγανιτές πατάτες και τυροκαυτερές τα ουίσκια μου ούτε από το κουτί δε βγαίνουνσαουλ στο μυαλο μου εισαι.. και μια τυροκαυτερη ομως μαζι
:Sτον ποπο τον δειχνει η ερι μονο σε οσους δεν λενε παπατζες και ειναι αυθεντικοι. και της αρεσουν φυσικα. αυταααααααααααα
καλυτερα γιατι δεν μου αρεσουν τα ουσικια. ενα τζινακι θελωμε κολοκύθια και τηγανιτές πατάτες και τυροκαυτερές τα ουίσκια μου ούτε από το κουτί δε βγαίνουν
κάνα ούζο χύμα και πολύ είναι :S