Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
Ειναι ορισμενες (ξεκωλες) γυναικες που οταν τις πρωτοδεις, δινεις μια περιουσια για μια νυχτα μαζι τους, αλλα δεν θες δευτερη, ακομα και αν σε πληρωνουν.
Και ειναι ορισμενες (σεμνες) που δεν θα εδινες μια για μια νυχτα μαζι τους, αλλα ολοκληρη περιουσια και αλλη μια, για να περασεις την υπολοιπη ζωη μαζι τους.

(Τι εγραψα παλι ο μπουστης-με την καλη εννοια το μπουστης)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.462
Πόντοι
606
Ειναι ορισμενες (ξεκωλες) γυναικες που οταν τις πρωτοδεις, δινεις μια περιουσια για μια νυχτα μαζι τους, αλλα δεν θες δευτερη, ακομα και αν σε πληρωνουν.
Και ειναι ορισμενες (σεμνες) που δεν θα εδινες μια για μια νυχτα μαζι τους, αλλα ολοκληρη περιουσια και αλλη μια, για να περασεις την υπολοιπη ζωη μαζι τους.

κωλογερε σ εχει βαρεσει η καραντινα κατακεφαλα  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ασε ρε που ειναι αλλιως... μια χαρα τα ιδια χαλια ειναι γιατι αντρες γυναικες  μενουν με γονεις μεχρι τα γεραματα.. που λεει ο λογος.  λιγοι οι ευτυχείς που μαθαινουν να ζουνε ανεξαρτητοι και αποκτουν την νοηση να καταλαβουν τι σημαινει δεσμευση και που πατανε καταρχας οι ιδιοι.
Σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει η δέσμευση, άλλοι φοβούνται να μη μείνουν μόνοι τους και άλλοι είναι γιολο και λένε θα κάνω τα κονέ μου και θα παίζω και μπάλα όπου μπορέσω.

Τι είναι πιο τίμιο?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

εγώ νομίζω ότι στην αρχή οι άντρες δεν θέλουν δεύτερη νύχτα με τις γυναίκες και στο τέλος οι γυναίκες δεν θέλουν άλλη μια νύχτα με τους άντρες.

Μόνο που η πρώτη περίπτωση κρατάει 1-2 μέρες και η δεύτερη 1-2 δεκαετίες  :happy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ολα παιζουν και τα αντιθετα κωλογερακι . λογω δουλειας, ζωης συγκυριων και καποιοων αλλων καταστασεων εχω την τυχη να εχω συνεχη επαφη και μην σου πω και φιλια με κοσμο απο 20 εως 80. ειναι τεραστια η γκαμα ανθρωπων και ηλικιων που κανω παρεα και εχω στενοτατες σχεσεις. θα περιμενε κανεις στα 30 να βλεπεις νορμαλ παιδια με φρεσκα μυαλα και βλεπεις κατι κολληματα ανευ προηγουμενου..σε αρκετους. και δεν μιλαω για τις αποψεις τις εδω που βλεπω αυτες τις βγαζω απεξω ..

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.077
Πόντοι
12.946

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
στο νήμα που όλοι πένονται, άντε να κεράσουμε ένα ποτό  :grin:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.077
Πόντοι
12.946
Σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει η δέσμευση, άλλοι φοβούνται να μη μείνουν μόνοι τους και άλλοι είναι γιολο και λένε θα κάνω τα κονέ μου και θα παίζω και μπάλα όπου μπορέσω.

Τι είναι πιο τίμιο?
Υπάρχει περίπτωση να θέλουν όλα τα ανωτέρω
ονόματα δε λέω  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Τι είναι πιο τίμιο?
να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου και τους αλλους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πως να είναι ειλικρινής οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν ή νομίζουν ότι ξέρουν και το αλλάζουν κάθε μέρα.

Εδώ βλέπεις κάτι παιδιά σαν οβίδες υποβρυχίου και τους λέει η μάνα τους ''φάε παιδί μου να μεγαλώσεις δεν έχεις τίποτα''  :tooth:

Δεν υπάρχουν ειλικρίνειες, ο μόνος τρόπος να είσαι τίμιος σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις είναι να υπολογίζεις τον άλλον περισσότερο ή ίσο με τον εαυτό σου. Να είσαι ανιδιοτελής

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πως να είναι ειλικρινής οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν ή νομίζουν ότι ξέρουν και το αλλάζουν κάθε μέρα.

Εδώ βλέπεις κάτι παιδιά σαν οβίδες υποβρυχίου και τους λέει η μάνα τους ''φάε παιδί μου να μεγαλώσεις δεν έχεις τίποτα''  :tooth:

Δεν υπάρχουν ειλικρίνειες, ο μόνος τρόπος να είσαι τίμιος σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις είναι να υπολογίζεις τον άλλον περισσότερο ή ίσο με τον εαυτό σου. Να είσαι ανιδιοτελής
τοτε τι με ρωτας; αφου τα ξερεις..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
Αντε να το ξαναπω: Στην ζωη οτι δινεις παιρνεις. Μην νομιζεις οτι δεν περιμενω την ωρα που θα κριθω και θα τιμωρηθω για τα ανομηματα μου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τοτε τι με ρωτας; αφου τα ξερεις..
η ερώτηση ήταν ρητορική.

για να είσαι τίμιος με τον άλλον πρέπει να ρίξεις τον εαυτό σου. Τίμιος είσαι και αν προτιμάς τον εαυτό σου και δεν δεσμεύεσαι. Αξημέρωτα

το μόνο που μένει στο τέλος είναι τα βυζιά τα ποτά και τα ξενύχτια  :wanker:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.462
Πόντοι
606
παιδια αρκετα με τα σοβαρα γυριστε το στο καραμπαλικι γιατι κανει κοιλια το νημα και μας εφαγε του μαστερ σεφ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αντε να το ξαναπω: Στην ζωη οτι δινεις παιρνεις. Μην νομιζεις οτι δεν περιμενω την ωρα που θα κριθω και θα τιμωρηθω για τα ανομηματα μου.
δεν σε κρινω κωλογερακι γενικα ασχετα με το τι λεμε καμια φορα σε εκτιμω και σε σεβομαι ουτε μπορω εγω να μπω στην ζωη σου και να ξερω τι ζεις και τι εχεις ζησει για να μιλησω. ο καθενας εχει το δικο του σταυρο και ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος στην γη που θα εκανα κατι τετοιο. αυτα δεν θα τα ξαναπω οποτε να τα θυμασαι οταν σε βριζω ναι; :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
παιδια αρκετα με τα σοβαρα γυριστε το στο καραμπαλικι γιατι κανει κοιλια το νημα και μας εφαγε του μαστερ σεφ.
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
                                                             :vomit:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγώ παράλληλα διαβάζω και τη βάσω βιλέγκας  :takethis:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η ερώτηση ήταν ρητορική.

για να είσαι τίμιος με τον άλλον πρέπει να ρίξεις τον εαυτό σου. Τίμιος είσαι και αν προτιμάς τον εαυτό σου και δεν δεσμεύεσαι. Αξημέρωτα

το μόνο που μένει στο τέλος είναι τα βυζιά τα ποτά και τα ξενύχτια  :wanker:
μπουρδες δεν συμφωνω αλλα σκασιλα σου. βαλε μου ενα ποτακι τωρα που λειπει ο διομηδακος και δεν με βλεπει  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom