Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το γνωρίζω, είχα πάρει με 20€ αν θυμάμαι καλά, εκεί γύρω ήταν οι τιμές.
Επίσης τα 200ml οινοπνεύματος τα πουλούσαν σχεδόν 7€ όταν το φαινόμενο ήταν στην κορυφή του.
Οπότε ας προβλέψουμε για να έχουμε γιατί ο χειμώνας μπορεί να είναι δύσκολος, φέτος ήμασταν τυχεροί από αυτή την άποψη.

Μακάρι να βγάλουν τουλάχιστον φάρμακο έως το Φθινόπωρο.
Αν και έως φέτος δεν μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν φάρμακα για τις ιώσεις .... Και γι΄ αυτό δεν υπάρχει και φάρμακο για την γρίππη παρά μόνο σκευάσματα που απαλύνουν τα συμπτώματα.
Για τον κορονοϊό τι φάρμακο ψάχνουν;;;;
Αν δηλαδή πάθεις πνευμονία και σε στείλει στην ΜΕΘ, εκεί θα προσπαθούν να σε σώσουν με το φάρμακο;;;
:headbang:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.551
Πόντοι
5.506
όποιος και αν ήταν πάνω δύσκολα θα ήταν: πανδημία που θα γίνει οικονομική κρίση, Τούρκοι, μετανάστες...
είναι πολύ μπερδεμένα όλα πια.
ναι ναι αυτο λεω....ξεκινησε μελι αλλα εχει πολυ ζορι μπροστα

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
όποιος και αν ήταν πάνω δύσκολα θα ήταν: πανδημία που θα γίνει οικονομική κρίση, Τούρκοι, μετανάστες...
Ειδικά τώρα που ο Ερντογάν είναι στριμωγμένος είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.852
Πόντοι
2.606
Αν και έως φέτος δεν μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν φάρμακα για τις ιώσεις .... Και γι΄ αυτό δεν υπάρχει και φάρμακο για την γρίππη παρά μόνο σκευάσματα που απαλύνουν τα συμπτώματα.
Αν δηλαδή πάθεις πνευμονία και σε στείλει στην ΜΕΘ, εκεί θα προσπαθούν να σε σώσουν με το φάρμακο;;;

Το φάρμακο, εφόσον βρεθεί κάτι, πρώτα θα είναι για τα νοσοκομεία λογικά.
Η είδηση που κυκλοφορεί από το πρωί λέει ότι αυτό που ήδη πάει για έγκριση στις ΗΠΑ μειώνει τον χρόνο αποθεραπείας στις 11 μέρες περίπου.
Οπότε ότι γίνει θα γίνει σταδιακά, από τις 11 μέρες θα πέσει σε μικρότερο χρόνο αργότερα, μετά κάποιο εμβόλιο πιθανόν κοκ...
Αλλά θα χρειαστεί χρόνος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αργοπεθαινω και ο τρουμπ μου λεει πληγωθηκα !  :huh: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.551
Πόντοι
5.506
Το φάρμακο, εφόσον βρεθεί κάτι, πρώτα θα είναι για τα νοσοκομεία λογικά.
Η είδηση που κυκλοφορεί από το πρωί λέει ότι αυτό που ήδη πάει για έγκριση στις ΗΠΑ μειώνει τον χρόνο αποθεραπείας στις 11 μέρες περίπου.
Οπότε ότι γίνει θα γίνει σταδιακά, από τις 11 μέρες θα πέσει σε μικρότερο χρόνο αργότερα, μετά κάποιο εμβόλιο πιθανόν κοκ...
Αλλά θα χρειαστεί χρόνος.
εχω την αισθηση οτι με αυτα τα φαρμακα σε καμμια 10ρια χρονια θα βγαζεις αυτια στης μασχαλες ομως  :S :S :S

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
αργοπεθαινω και ο τρουμπ μου λεει πληγωθηκα !  :huh: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Είναι αμβλιγρός, ξέπλυξ, βρώμυξ, αδόλακις, κεβρωκοκλαστών, ακροσφαλής, αβογαζώπων, ανευραβρόδιτος και απαυτόδευτος.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.852
Πόντοι
2.606
εχω την αισθηση οτι με αυτα τα φαρμακα σε καμμια 10ρια χρονια θα βγαζεις αυτια στης μασχαλες ομως  :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θείο φαντάζεσαι καταλάθος να μεγαλώσουν τίποτα άλλο χαμηλά στην μέση... :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Έτσι, να χτυπάτε τώρα το κεφάλι σας.... >:(
Όταν σας συμβούλευα, προς το τέλος της νεολιθικής περιόδου να μάθετε την τέχνη του σαμάνου,
εσείς μου λέγατε ότι το μέλλον βρίσκεται στις νομικές επιστήμες.... :idiot:

84982221-set-shaman-feathers.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.973
Πόντοι
19.795
Όταν είχα πει εγώ πριν από κανένα μήνα στο νήμα τού κορονοιους ότι όπως έτριβε τα χέρια του ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα που υπέγραφε μνημόνια και τώρα τα χέρια του τα τρίβει ο Τσίπρας που ο Μητσοτάκης πρέπει να χειριστεί την κατάσταση και να κάνει επιδοματικη πολιτική, τα κομματοσκυλα μου την πέσανε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Είναι αμβλιγρός, ξέπλυξ, βρώμυξ, αδόλακις, κεβρωκοκλαστών, ακροσφαλής, αβογαζώπων, ανευραβρόδιτος και απαυτόδευτος.
εμενα μην μου τα λες αυτα ειναι δυσκολα .  της γυναικας ο καημος λουσα πουτσα και χορος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.551
Πόντοι
5.506
Όταν είχα πει εγώ πριν από κανένα μήνα στο νήμα τού κορονοιους ότι όπως έτριβε τα χέρια του ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα που υπέγραφε μνημόνια και τώρα τα χέρια του τα τρίβει ο Τσίπρας που ο Μητσοτάκης πρέπει να χειριστεί την κατάσταση και να κάνει επιδοματικη πολιτική, τα κομματοσκυλα μου την πέσανε.
ετσι.....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έτσι, να χτυπάτε τώρα το κεφάλι σας.... >:(
Όταν σας συμβούλευα, προς το τέλος της νεολιθικής περιόδου να μάθετε την τέχνη του σαμάνου,
εσείς μου λέγατε ότι το μέλλον βρίσκεται στις νομικές επιστήμες.... :idiot:

84982221-set-shaman-feathers.jpg

Γι΄ αυτό μετά σας κυνηγούσαν στο Σάλεμ όπου και σας διέσωσα τελικώς.
Και σας το έλεγα να μην δώσουμε την φωτιά στους ανθρώπους αλλά σεις επιμένατε ... Φευ!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.852
Πόντοι
2.606

Ήδη έπεσε μείωση 10% στους μισθούς της ΕΑΒ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Μόνο στη χρήση του πεγιότ εντρυφήσατε, ουχί όμως και στην τέχνη της αρχαίας υπερβατικής θεραπείας.... :-
Ορίστε τώρα τα αποτελέσματα....  :headbang: :helpplea:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πρωτη ιουνη θα εισαι περδικι και θα παμε για παρταρες και ποταρες.....
θα μας μαζεψουν 10 το πρωι απο τα μπουζουκια
θα πεθανω κοιτα μην σου φαει ο σαουλ τις ναυτιλιακες . εχει βαλει λυτους και δεμενους να καταστρεψει το δσ . σημερα μου εστειλε την σδοε το κωλοπαιδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom