sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Αυτό σκεπτόμουν και εγώ τώρα.
Ας λέμε λοιπόν για 150 ...
Αυτό σκεπτόμουν και εγώ τώρα.
Ας λέμε λοιπόν για 150 ...
Γιατί όχι;5€ η μϊα έχει στο φαρμακείο, είναι αξιόλογη προσφοράσοβαρα τωρα?
σοβαρα τωρα?
Γιατί όχι;5€ η μϊα έχει στο φαρμακείο, είναι αξιόλογη προσφορά
Στα φαρμακεία υπάρχουν κουτιά με 50 τεμάχια [χάρτινες μάσκες] για 50 €.
Θεωρητικά ξεκίνησε εργοστάσιο στην Λάρισα να κατασκευάζει 9.000.000 μάσκες τον μήνα. Σε περίπου 2 μηνες [πιστεύω] αυτές θα φθάσουν στην λιανική και αφού εφοδιαστούν τα νοσοκομεία, δημόσια κτίρια κλπ.
Τότε μάλλον θα είναι πιο φθηνές.
Στο Μιλάνο αυτή την στιγμή το κουτί με τις 50 χάρτινες μάσκες πωλείται στα 25 €.
Ήταν που δεν θα επέτρεπαν την κερδοσκοπία :SΣτα φαρμακεία υπάρχουν κουτιά με 50 τεμάχια [χάρτινες μάσκες] για 50 €.
Θεωρητικά ξεκίνησε εργοστάσιο στην Λάρισα να κατασκευάζει 9.000.000 μάσκες τον μήνα. Σε περίπου 2 μηνες [πιστεύω] αυτές θα φθάσουν στην λιανική και αφού εφοδιαστούν τα νοσοκομεία, δημόσια κτίρια κλπ.
Στο Μιλάνο αυτή την στιγμή το κουτί με τις 50 χάρτινες μάσκες πωλείται στα 25 €.
Να προλάβουμε να κάνουμε προμήθειες το καλοκαίρι για τον δεύτερο γύρο από το φθινόπωρο!
Αρχές Φλεβάρη προμηθεύτηκα μάσκες από φαρμακείο για το ταξίδι μου, 20 λεπτά η συσκευασία 2 μασκών.Στα φαρμακεία υπάρχουν κουτιά με 50 τεμάχια [χάρτινες μάσκες] για 50 €.
Ήταν που δεν θα επέτρεπαν την κερδοσκοπία :S
Τουλάχιστον οι υφασμάτινες είναι επαναχρησιμοποιούμενες μετά από ζεματιστό νερό
Τις πληρώνεις μια φορά και τις έχεις
Έτσι είναι αλλά είναι πάρα πολύ ζεστές...
Και όσοι φορούν ομματοϋάλια έχουν θέμα αφού κατά την εκπνοή αυτά θολώνουν. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο νηματοθέτη που έχει πρεσβυωπία +163.
Χωρίς πλάκα...
Αυτή την στιγμή μισό λίτρο αντισηπτικό πωλείται περίπου 3 €. Πριν από ένα μήνα είχε φθάσει τα 22 € ...
Αρχές Φλεβάρη προμηθεύτηκα μάσκες από φαρμακείο για το ταξίδι μου, 20 λεπτά η συσκευασία 2 μασκών.
ρε τον μαλακα τον θειο με ξερανε
Δεν είναι θείος.
ρε τον μαλακα τον θειο με ξερανε
Δεν είναι θείος.
Όπως λέτε και σεις: Σ' αυτή την ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως τα θέλουμε :-Έτσι είναι αλλά είναι πάρα πολύ ζεστές...
Και όσοι φορούν ομματοϋάλια έχουν θέμα αφού κατά την εκπνοή αυτά θολώνουν. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο νηματοθέτη που έχει πρεσβυωπία +163.
εχω την αισθηση οτι ο κουλης ειναι σε χειροτερη θεση απο τον τσιπρα προ 4ετιας....
(δεν λεω αν φταιει,προσοχη)....