διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Eλα Σαούλ πάρε τη δική μουΑυτή τη θαλαμηγό θα μου τη δανείσετε για καμιά βδομάδα να τη γεμίσω μιλφ και να πάω μέχρι τις Κάνες????
Eλα Σαούλ πάρε τη δική μουΑυτή τη θαλαμηγό θα μου τη δανείσετε για καμιά βδομάδα να τη γεμίσω μιλφ και να πάω μέχρι τις Κάνες????
αν είχα μια τέτοια λες να έβρισκα γκομενάκια?Eλα Σαούλ πάρε τη δική μου
και 2 μην σου πωαν είχα μια τέτοια λες να έβρισκα γκομενάκια?
η μελαχρινή μαρέσεικαι 2 μην σου πω
η ξανθια ειναι μεγαλη μπαλαδορος ομωςη μελαχρινή μαρέσει
λες να σπάει μπάλες περισσότερο?η ξανθια ειναι μεγαλη μπαλαδορος ομως
emp1es? kim yo-yong?
οχι , κανονισε να μου καταστρεψεις την περιουσια με τις ναυτιλιακες ..emp1es? kim yo-yong?
εγώ το γιότ θέλω για μια βδομάδα και δε θα ξανά ζητήσω τίποταοχι , κανονισε να μου καταστρεψεις την περιουσια με τις ναυτιλιακες ..
εφόσον με διορίσατε εξεκιουτιβ μην ανησυχείτεΣτο κωλο γεράκι μαζί με Σαούλ αφήνω τις ναυτιλιακές μου επιχειρησεις. Να κοιτάξουν να προσλάβουν ως διευθυντές παρακαλώ τους γιζεμπου, ροντ και μπαρόκ.κσι όποιον άλλο τις λεπτομέρειες για μισθούς θα τις κουβεντιασουμε. Κωλογερε μην αφήσεις τον Σαούλ να τα κάνει όλα γουφερ
σε παρακαλω δεν θελω το ονομα μου πουθενα κανε οτι θες ε την περιουσια φατη δωστη κρατησε την κανε επενδυσεις σκασιλα μου. αλλα το ονομα μου πουθενα ευαριστω
:-* :-* :-* :-* :-*
Λοιπόν αγαπητή Έρη αποδέχομαι την κληρονομιά και λέγω...
Πρώτη μου ενέργεια να κατασκευάσω καλοκαιρινές κατοικίες για να ερθονται τα παππουδια να ξεκουράζονται όσο θέλουν τα καλοκαίρια - άνευ χρημάτων
Το όνομα αυτού του project: Eri’s Luxury Resort
Με εστιατόρια, μπαράκια, γκολφ, αίθουσα μπιλιάρδου και μποουλινγκ, πισίνες, χαμαμ, τζακούζι, ελαιοτριβεία ;), τέννις, μπάσκετ και θαλάσσια σπορ
Όλοι οι δούλοι σου θα εργάζονται στο ρεσορτ και το χειμώνα θα κάνουν συντήρηση.
Η θαλαμηγός θα ανήκει επίσης στο ρεσορτ και θα προσφέρει ξένοιαστες βόλτες στο Αιγαίο στα ανήμπορα πλην τίμια παππουδια με την συντροφιά από γκλαμουρακια
Τα υποβρύχια σκέφτομαι να τα δώσω στον τρουμπι για να εποπτεύει τον κόλπο του Πειραιά και το Πασαλιμανι
Όλα τα καταστήματα θα φέρουν το όνομα σου προς τιμήν σου!!!
Eri’s bar
Eri’s gourmet restaurant
Eri’s tennis court
Eri’s boutique saloon
Αυτά για αρχή και έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε
δεν αλλαζει η διαθηκη για εσεναεγώ το γιότ θέλω για μια βδομάδα και δε θα ξανά ζητήσω τίποτα
αν βλεπεις το σαουλ να πινει η να ειναι βουτηγμενος σε βυζια πανω απο μια εβδομαδα να τον μαζευεις. δεν εχει ορια αυτο το παιδι..εφόσον με διορίσατε εξεκιουτιβ μην ανησυχείτε
να κάθεται φρόνιμος σε μια γωνιά και θα του στέλνουμε το έμβασμααν βλεπεις το σαουλ να πινει η να ειναι βουτηγμενος σε βυζια πανω απο μια εβδομαδα να τον μαζευεις. δεν εχει ορια αυτο το παιδι..
καλά ας πέσουν οι υπογραφές στον συμβολαιογράφο και μετά όχι μόνο θα γίνω θα εκθρονίσω όλο το Δ.Σ και θα βάλω δικούς μου αλλά θα μανατζάρω την πλοία μου από το γιοτ κάνοντας ταξίδια με γκομενάκια και παράνομες ουσίες και οινοπνεύματαδεν αλλαζει η διαθηκη για εσενα
ε όχι...έχω σχέδια για τις εταιρείες μαςνα κάθεται φρόνιμος σε μια γωνιά και θα του στέλνουμε το έμβασμα
εχει μεριδιο κ ο κωλογερος μαζεψου..καλά ας πέσουν οι υπογραφές στον συμβολαιογράφο και μετά όχι μόνο θα γίνω θα εκθρονίσω όλο το Δ.Σ και θα βάλω δικούς μου αλλά θα μανατζάρω την πλοία μου από το γιοτ κάνοντας ταξίδια με γκομενάκια και παράνομες ουσίες και οινοπνεύματα
Εσυ θα αναλαβεις τα δεξαμενοπλοια που θα φερνουν φυσικο αεριο απο Ουκρανια και Ρωσσια.εφόσον με διορίσατε εξεκιουτιβ μην ανησυχείτε
ο γκρανπαςς θα ειναι ο κονσιλιερεεχει μεριδιο κ ο κωλογερος μαζεψου..