erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εσύ θα θαφτεις μαζί μου αν τα πάρει η ρετσίνα. Δεν τα κατάλαβες καλάεγω θελω να καω...αλλα στηριζω να τα παρει ολα η ρεγκινα.
θα με προσεξει αυτη πιο πολυ απο εσενα
εσύ θα θαφτεις μαζί μου αν τα πάρει η ρετσίνα. Δεν τα κατάλαβες καλάεγω θελω να καω...αλλα στηριζω να τα παρει ολα η ρεγκινα.
θα με προσεξει αυτη πιο πολυ απο εσενα
στην ιδια κασα?θελω την δεξια πλευρα αλλοιως θα καωεσύ θα θαφτεις μαζί μου αν τα πάρει η ρετσίνα. Δεν τα κατάλαβες καλά
Στο τζιμ αφήνω μια θαλαμηγό τρία υποβρύχια το εργοστάσιο χαβιάρι τα δύο σπίτια στην Αθήνα Πειραιά το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη μηχανές και αυτοκίνητα την προσωπική μου θαλαμηγό και όλους τους δούλους μου καθώς κ ένα καταπιστευμα 3.000.000.000 δολαρίων για περάσει ήρεμα τα γεράματα του.
:-* :-* :-* :-* :-*
Λοιπόν αγαπητή Έρη αποδέχομαι την κληρονομιά και λέγω...
Πρώτη μου ενέργεια να κατασκευάσω καλοκαιρινές κατοικίες για να ερθονται τα παππουδια να ξεκουράζονται όσο θέλουν τα καλοκαίρια - άνευ χρημάτων
Το όνομα αυτού του project: Eri’s Luxury Resort
Με εστιατόρια, μπαράκια, γκολφ, αίθουσα μπιλιάρδου και μποουλινγκ, πισίνες, χαμαμ, τζακούζι, ελαιοτριβεία ;), τέννις, μπάσκετ και θαλάσσια σπορ
Όλοι οι δούλοι σου θα εργάζονται στο ρεσορτ και το χειμώνα θα κάνουν συντήρηση.
Η θαλαμηγός θα ανήκει επίσης στο ρεσορτ και θα προσφέρει ξένοιαστες βόλτες στο Αιγαίο στα ανήμπορα πλην τίμια παππουδια με την συντροφιά από γκλαμουρακια
Τα υποβρύχια σκέφτομαι να τα δώσω στον τρουμπι για να εποπτεύει τον κόλπο του Πειραιά και το Πασαλιμανι
Όλα τα καταστήματα θα φέρουν το όνομα σου προς τιμήν σου!!!
Eri’s bar
Eri’s gourmet restaurant
Eri’s tennis court
Eri’s boutique saloon
Αυτά για αρχή και έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε
Αυτή τη θαλαμηγό θα μου τη δανείσετε για καμιά βδομάδα να τη γεμίσω μιλφ και να πάω μέχρι τις Κάνες????
Αυτή τη θαλαμηγό θα μου τη δανείσετε για καμιά βδομάδα να τη γεμίσω μιλφ και να πάω μέχρι τις Κάνες????
θα μας κανει ανθρωπους η ερι.....
εσυ και εγω σαουλ πηραμε τα αρχιδια μας...νομιζει οτι ειμαστε τσογλανια
Και τα eri's wc μην ξεχάσεις....
Εγώ τα ονομάζω τα wc eri’s αλλά φοβάμαι μη σε βάλει υπεύθυνο καθαριότητας ρε Τάκη :S :S :S
αφου σε γραφουν και δε σου απανταει κανεις,γιατι επιμενεις?Θειο οι Δανεζικοι καπνοι μου που ειναι? Τους θελω και αρωματικους.
αν έχεις κότερο να μιλφ έρχονται και κολλάνε πάνω σου σα να έχεις το εμβόλιο για τον κορνοιόΤυπε μήπως να σου δανεισουμε τα μιλφ καλύτερα? Γιατί από ότι σε κόβω, θαλαμηγο βρίσκεις πιο εύκολα...
Και δε το έλεγες τόσο καιρόαν έχεις κότερο να μιλφ έρχονται και κολλάνε πάνω σου σα να έχεις το εμβόλιο για τον κορνοιό
Nα ξεκινήσω να φορτώνω;Και δε το έλεγες τόσο καιρό
έρχομαι με τη κοτεράκλα να φορτώσουμε