Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
σωπα...; σε καναμε μαγκα θα εχεις γυναικες και μας πουλας και εξυπναδες; κανονισε μικρε..
τα γραπτά μένουν και σαν τελευταία επίσημη θέση θα λαμβάνεται αυτή που παίρνουμε την ναυτιλιακή.

Ο μόνος τρόπος να με σιωπήσετε είναι να μου δώσετε το γιοτ και ένα μηνιάτικο ανάλογο της θέσης που θα σας παραχωρήσω (όχι λιγότερο από 10 μύρια ετησίως) και θα φύγω χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να μας γράψουν τα κανάλια   :grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.673
Πόντοι
2.606
τα γραπτά μένουν και σαν τελευταία επίσημη θέση θα λαμβάνεται αυτή που παίρνουμε την ναυτιλιακή.

Ο μόνος τρόπος να με σιωπήσετε είναι να μου δώσετε το γιοτ και ένα μηνιάτικο ανάλογο της θέσης που θα σας παραχωρήσω (όχι λιγότερο από 10 μύρια ετησίως) και θα φύγω χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να μας γράψουν τα κανάλια   :grin:

Λίγα ζητάς, δε το κάνεις μηνιαίως?
Έχεις έξοδα, παραδάκι υπάρχει...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τώρα ποιος τον πιάνει... :2funny:
ειναι υπο τις διαταγες των ουισκιων που κατεβαζει και εχει αρχισει να τραγουδαει.. τι να τον πεις γιαυτο τον εβαλα με κωλογερο μπας και τον μαζεψει και του δωσει ενα χερι ξυλο . αλλιως θα σηκωθω απο το ταφο να του το δωσω εγω :grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.673
Πόντοι
2.606
Και αφού το θυμήθηκα τώρα...

Χρόνια πολλά στο νήμα!!

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 8

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Ο μόνος τρόπος να με σιωπήσετε είναι να μου δώσετε το γιοτ και ένα μηνιάτικο ανάλογο της θέσης που θα σας παραχωρήσω (όχι λιγότερο από 10 μύρια ετησίως) και θα φύγω χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να μας γράψουν τα κανάλια   :grin:
:thebigfinger: παρε το μηδεν δεν ακουγεσαι

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.917
Πόντοι
12.946

Ο μόνος τρόπος να με σιωπήσετε είναι να μου δώσετε το γιοτ και ένα μηνιάτικο ανάλογο της θέσης που θα σας παραχωρήσω (όχι λιγότερο από 10 μύρια ετησίως) και θα φύγω χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να μας γράψουν τα κανάλια   :grin:
Θα λάβετε άμεσα από το ΔΣ 10 μύρια πέσος και πολλά σας είναι
και μια πασροβάρκα το πολυτελές γιοτ  :S
Καλοφάγωτα  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.891
Πόντοι
19.795
ειναι υπο τις διαταγες των ουισκιων που κατεβαζει και εχει αρχισει να τραγουδαει.. τι να τον πεις γιαυτο τον εβαλα με κωλογερο μπας και τον μαζεψει και του δωσει ενα χερι ξυλο . αλλιως θα σηκωθω απο το ταφο να του το δωσω εγω :grin:
Θα του στειλω μια μιλφαρα βυζαρου, να τον αρχισει στα βυζοσκαμπιλα, μπας και συνελθει το κωλο-παιδο.  :tits2: :s&m_2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
θέλω να ενημερώσω το Δ.Σ και την CEO της Εταιρείας ότι από Δευτέρα που ανοίγει ο Κούλης τους δρόμους θα επισκευθεί τα γραφεία της Ναυτιλιακής κλιμάκιο του ΣΔΟΕ καθώς και επιτροπή του φορέα πιστοποίησης για την πιθανή υποβάθμιση της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom