erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τα βυζια δεν υπογραφουνθα τοποθετήσω στο Δ.Σ τα βυζγιά της αρκεσκείας μου που θα υπογράφουν ότι θέλω
τα βυζια δεν υπογραφουνθα τοποθετήσω στο Δ.Σ τα βυζγιά της αρκεσκείας μου που θα υπογράφουν ότι θέλω
θα έχουν και γυναίκα γύρω γύρωτα βυζια δεν υπογραφουν
σωπα...; σε καναμε μαγκα θα εχεις γυναικες και μας πουλας και εξυπναδες; κανονισε μικρε..θα έχουν και γυναίκα γύρω γύρω
σωπα...; σε καναμε μαγκα θα εχεις γυναικες και μας πουλας και εξυπναδες; κανονισε μικρε..
τα γραπτά μένουν και σαν τελευταία επίσημη θέση θα λαμβάνεται αυτή που παίρνουμε την ναυτιλιακή.σωπα...; σε καναμε μαγκα θα εχεις γυναικες και μας πουλας και εξυπναδες; κανονισε μικρε..
τα γραπτά μένουν και σαν τελευταία επίσημη θέση θα λαμβάνεται αυτή που παίρνουμε την ναυτιλιακή.
Ο μόνος τρόπος να με σιωπήσετε είναι να μου δώσετε το γιοτ και ένα μηνιάτικο ανάλογο της θέσης που θα σας παραχωρήσω (όχι λιγότερο από 10 μύρια ετησίως) και θα φύγω χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να μας γράψουν τα κανάλια
ειναι υπο τις διαταγες των ουισκιων που κατεβαζει και εχει αρχισει να τραγουδαει.. τι να τον πεις γιαυτο τον εβαλα με κωλογερο μπας και τον μαζεψει και του δωσει ενα χερι ξυλο . αλλιως θα σηκωθω απο το ταφο να του το δωσω εγωΤώρα ποιος τον πιάνει...
τα υπόλοιπα κεφάλαια θα τα ελέγχω από το backround μέσω των βαλτών δικών μου ανθρώπωνΛίγα ζητάς, δε το κάνεις μηνιαίως?
Έχεις έξοδα, παραδάκι υπάρχει...
:thebigfinger: παρε το μηδεν δεν ακουγεσαιτα γραπτά μένουν και σαν τελευταία επίσημη θέση θα λαμβάνεται αυτή που παίρνουμε την ναυτιλιακή.
Ο μόνος τρόπος να με σιωπήσετε είναι να μου δώσετε το γιοτ και ένα μηνιάτικο ανάλογο της θέσης που θα σας παραχωρήσω (όχι λιγότερο από 10 μύρια ετησίως) και θα φύγω χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να μας γράψουν τα κανάλια
εχει φορτωθει το πιλατοθ και κατι ρετσινεςΈλα τύποι τι νέα ;
Θα λάβετε άμεσα από το ΔΣ 10 μύρια πέσος και πολλά σας είναιτα γραπτά μένουν και σαν τελευταία επίσημη θέση θα λαμβάνεται αυτή που παίρνουμε την ναυτιλιακή.
θα λαβει αυτα που ειπα ακομα δεν πεθαναΘα λάβετε άμεσα από το ΔΣ 10 μύρια πέσος και πολλά σας είναι
και μιαπασροβάρκατο πολυτελές γιοτ :S
Καλοφάγωτα
Θα του στειλω μια μιλφαρα βυζαρου, να τον αρχισει στα βυζοσκαμπιλα, μπας και συνελθει το κωλο-παιδο.ειναι υπο τις διαταγες των ουισκιων που κατεβαζει και εχει αρχισει να τραγουδαει.. τι να τον πεις γιαυτο τον εβαλα με κωλογερο μπας και τον μαζεψει και του δωσει ενα χερι ξυλο . αλλιως θα σηκωθω απο το ταφο να του το δωσω εγω
:thebigfinger: παρε το μηδεν δεν ακουγεσαι
Καλά θα περιμένουμε τότε :Sθα λαβει αυτα που ειπα ακομα δεν πεθανα
είσαι μεγαλοψυχηεχει φορτωθει το πιλατοθ και κατι ρετσινες
μα αφηνιασε... θα με κανει να αλλαξω γνωμη αν και δεν το θελωΘα του στειλω μια μιλφαρα βυζαρου, να τον αρχισει στα βυζοσκαμπιλα, μπας και συνελθει το κωλο-παιδο.
σου δινω το πιλατοθ που ειναι αγαπημενος τι να τα κανεις τα λεφτα η κινηση μου ειναι συμβολικηείσαι μεγαλοψυχη