Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 2.606
Εσύ και ο Αμτζικιος είστε οι καλύτεροι του χωριού.
συμφωνώ...!!
και γυαλια και ολα αυτα μεσα στα δικαστηρια. εχετε καμμία εικονα απο δικαστηρια πχ ποινικα με υποθεσεις που η μια εχει 30 κατηγορουμενους 90 μαρτυρες και τουλαχιστον 10 δικηγορους; εχετε εικονα απο τις αιθουσες; ξερετε ποσα παραθυρα ανοιγουν κα ποσα εγγραφα διακινουνται;
υπαρχει καποια λυση?και γυαλια και ολα αυτα μεσα στα δικαστηρια. εχετε καμμία εικονα απο δικαστηρια πχ ποινικα με υποθεσεις που η μια εχει 30 κατηγορουμενους 90 μαρτυρες και τουλαχιστον 10 δικηγορους; εχετε εικονα απο τις αιθουσες; ξερετε ποσα παραθυρα ανοιγουν κα ποσα εγγραφα διακινουνται;
υπαρχει καποια λυση?
ξερω πολυ καλα πως θα ειναι σε καθε επιπεδο. δεν εχετε ιδεα ποση βρωμα και δυσωδια εχουν μεσα τα ακροατηρια που ειναι γεματα το καλοκαιρι και ποσες ανασες, τωρα αν πιστευετε οτι θα σωθουμε απο τις μασκουλες .. φτιαξε μου ηδη τον ταφο μουτώρα θα είναι και χωρίς κλιματισμό...
μην το γελας...γιατι οχιδίκη σε ανοιχτό αμφιθέατρο, στην Ελευσίνα!
θα κερνας μπυριτσα το μεσημερι?
αμα σου πω οτι μου φενεται μια χαρα ιδεα...Εννοείτε θειο!!! Παγωμένη φουλ!!
Στο αποθηκακι εχω μικρό ψυγειο και μπυρα Amstel
θα υπηρχε αν ειχαμε οργανωμενο κρατος . και ραντεβου θα μπορουσαν να υπαρχουν συγκεκριμενα και ελεγχος που δεν υπαρχει στην εισοδο των δικαστηριων ουτε σημερα.. φυσικα . και αν εργαζονταν οι γραμματεις και εβγαζαν εγκαιρα απο πριν καποια πραγματα και εαν δεν υπηρχε παραπληροφορηση απο καθε γραμματεια αναλογα με το τι καταλαβε απο αυτο που διαβασε και πολλα αλλα... φευυπαρχει καποια λυση?
Εννοείτε θειο!!! Παγωμένη φουλ!! Μαζί με τυρί,ντομάτα, ελιά και ψωμι
Στο αποθηκακι εχω μικρό ψυγειο και μπυρα Amstel
αμα σου πω οτι μου φενεται μια χαρα ιδεα...
ξερω πολυ καλα πως θα ειναι σε καθε επιπεδο. δεν εχετε ιδεα ποση βρωμα και δυσωδια εχουν μεσα τα ακροατηρια που ειναι γεματα το καλοκαιρι και ποσες ανασες, τωρα αν πιστευετε οτι θα σωθουμε απο τις μασκουλες .. φτιαξε μου ηδη τον ταφο μου
δεν έχει καμιά ντόπια μπύρα στο νησί?
καλα δεν συζηταω με τα υποθηκοφυλακεια και τα κτηματολογια.. θα γελασει και ο καθε πικραμενος. χωρις ειρ κοντισιον και κοσμος απεξω απο την πρωτη μερα; και με λειτουργια 4 ωρων; χαχαχαχαχαχαχα κλαιωάντε να γίνει καμιά δίκη μεγύφτουςΡομά (sic) που έρχεται όλο το τσαντήρι μαζί με όλη την γειτονιά, τους συγγενείς και φίλους και τους κολλητούς από άλλες γειτονιές/πόλεις, φρίκη...
Έχει αλλά είναι μικρό μπουκάλι πιο ακριβή και θα έλεγα τουριστική...
Εγώ πίνω είτε φιξ είτε μύθο αλλά τα αλμπανικα συνεργεία προτιμούν την αμστελα
Οποτε φόρτωσα κουτάκια των 500μλ και τους κερνάω το μεσημέρι