Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Θέλετε να καταστραφώ οικονομικά;;;
Δεν έχετε ανάγκη φιλτατε!!
Το χρήμα ρέει από τα μπατζάκια :S :S :S
Θέλετε να καταστραφώ οικονομικά;;;
Σε συνεντευξη του σε τοπικο καναλι, ο μεγαλυτερος (σε αριθμο κλινων) ξενοδοχος, στο νησι που δραστηριοποιουμαι, το ειπε ξεκαθαρα.[size=20pt]Τον Αύγουστο και σε σπίτια φίλων θα πάνε διακοπές οι περισσότεροι Έλληνες - Αγωνιούν ξενοδόχοι.[/size]
Και εγώ θα πάω τον Αύγουστο διακοπές στο σπίτι του κ. troubakhs μου!
Εσεις δεν εχετε αναγκη. Θα ανακραξετε πολλακις, "ζητω ο θρυλος", "ζητω ο προεδρος Βαγγελας" και θα σας φιλοξενησει δωρεαν το ξενοδοχειο, στην περιοχη του Τρουμπακη Σας.Και εγώ θα πάω τον Αύγουστο διακοπές στο σπίτι του κ. troubakhs μου!
στην ρεσεψιον θα δωθει μεγαλη δεξιωση.....Εσεις δεν εχετε αναγκη. Θα ανακραξετε πολλακις, "ζητω ο θρυλος", "ζητω ο προεδρος Βαγγελας" και θα σας φιλοξενησει δωρεαν το ξενοδοχειο, στην περιοχη του Τρουμπακη Σας.
Με κοκκινο χαλι και CG ληγμενα και λειγμενα.στην ρεσεψιον θα δωθει μεγαλη δεξιωση.....
σταματα γιατι αρχισε να μας κανει κωλοδαχτυλα...Με κοκκινο χαλι και CG ληγμενα και λειγμενα.
Σε συνεντευξη του σε τοπικο καναλι, ο μεγαλυτερος (σε αριθμο κλινων) ξενοδοχος, στο νησι που δραστηριοποιουμαι, το ειπε ξεκαθαρα.
Τα μεγαλα ξενοδοχεια ξεχαστε τα, [size=15pt]αν το κρατος δεν βαλει βαθεια το χερι στην τσεπη[/size], για να επιδοτησει τα παγια εξοδα και τα μεεροκαματα των εργαζομενων σε αυτα.
στον κωλο σου πουστογερε
κ. συνάδελφε καλησπέρα.!
Αυτή την εποχή της πανδημίας χρησιμοποιείτε κάποιο ειδικό απολυμαντικό για την λεκάνη της τουαλέτας της πεθεράς σας ή αρκεί μόνο η γλώσσα σας;
Καλησπέρα, θείοι!
Ήθελα να ξερα γιατί πηδάς από την χαρά σου;
Καθολου. Τα μεγαλα ξενοδοχεια δεν μπορουν να ανοιξουν για περιοδο 4 μηνων. Περαν του οτι αν τους κατσει και κανενα κρουσμα το ξενοδοχειο μπορει να μπει σε καραντινα για 15 ημερες και να πρεπει να φιλοξενει και να ταιζει τουριστες που εχουν πληρωσει για μια εβδομαδα.ελπίζω ν' αστειευόταν...
Καλώς το "παιδί"Καλησπέρα, θείοι!