Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.689
Πόντοι
2.606
γιατι ο ιος ειναι εξω και δεν θελει και πολυ να αναζωπυρωθεί πάλι. εαν ο κοσμος πιστευει οτι τελειωσε ολο αυτο και ξεχυθει σαν εμετος στους δρομους θα εχουμε θεμα ..γιαυτο

τώρα υποτίθεται ότι ο κόσμος έχει ενημερωθεί και για το πως διαδίδεται ο ιός αλλά και το τι πρέπει να κάνει για την προστασία του.
ας ελπίσουμε να το κρατήσουμε, βάζω και μένα μέσα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στην πρεμιέρα της άρσης των μέτρων για τον κορωνοϊό, σχηματίστηκαν ουρές και συνωστισμός έξω από το υποθηκοφυλακείο Αθηνών με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου οι πολίτες να κρατήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας.
Πηγή: iefimerida.gr -

Τραγικο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τώρα υποτίθεται ότι ο κόσμος έχει ενημερωθεί και για το πως διαδίδεται ο ιός αλλά και το τι πρέπει να κάνει για την προστασία του.
ας ελπίσουμε να το κρατήσουμε, βάζω και μένα μέσα...
θα σας στεναχωρήσω αλλα εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει αυτοπεριορισμος στους περισσοτερους ουτε αισθηση

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.689
Πόντοι
2.606
πότε θα ξαναδούμε συναυλία...? :'( :'( :'(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε θειο δυστυχως αλλα δεν γινετε και να πεθανουμε σπιτι...ελπιζω να εχουμε λιγο μετρο παντως σε ολα.
καποιοι θα πεθανουμε στο νοσοκομειο τοτε. μενει να δουμε ποιοι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.956
Πόντοι
5.506
τι να κατσω ψεματα λεω; αφου βγηκαν ολοι εξω αερα πατερα .. ασε με
δεν βγηκαν ολοι....μια βολτιτσα να παρουμε λιγο ηλιο και να ξεπιαστουμε και παλι σπιτι...μην το παρακανουμε

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Γεια σας παιδγια!

Σορυ για την παρέμβαση...

Κανας τουρίστας ( ;)) που θα επιθυμούσε να δώσει ένα χεράκι στο αμπελακι;  :orchestra:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Να φοράτε μάσκες στους χώρους συνοστισμου για να προστατεύετε τους αλλους και γάντια για να προστατεύετε τον εαυτό σας. Αυτή θα είναι η καινούρια κανονικότητα. Εγώ φοράω μάσκα εδώ και 3 μήνες. Δεν μου έπεσε ο κωλος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γεια σας παιδγια!

Κανας τουρίστας ( ;)) που θα επιθυμούσε να δώσει ένα χεράκι στο αμπελακι;  :orchestra:
εγω θα ερθω στο αμπελι σου τζιμ και θα τους γραψω ολους εδω γιατι τα εχω παρει κρανιω..τελειως. θα κανω αγροτικες δουλειες θα φτιαχνω πιτες και δεν θελω να ακουω τι γινετσι στο κοσμο αμα πια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Γεια σας παιδγια!

:respect: Εσύ και ο Αμτζικιος είστε οι καλύτεροι του χωριού.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να φοράτε μάσκες στους χώρους συνοστισμου για να προστατεύετε τους αλλους και γάντια για να προστατεύετε τον εαυτό σας. Αυτή θα είναι η καινούρια κανονικότητα. Εγώ φοράω μάσκα εδώ και 3 μήνες. Δεν μου έπεσε ο κωλος.
και γυαλια και ολα αυτα μεσα στα δικαστηρια. εχετε καμμία εικονα απο δικαστηρια πχ ποινικα με υποθεσεις που η μια εχει  30 κατηγορουμενους 90 μαρτυρες και τουλαχιστον 10 δικηγορους; εχετε εικονα απο τις αιθουσες; ξερετε ποσα παραθυρα ανοιγουν κα ποσα εγγραφα διακινουνται;

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
εγω θα ερθω στο αμπελι σου τζιμ και θα τους γραψω ολους εδω γιατι τα εχω παρει κρανιω..τελειως. θα κανω αγροτικες δουλειες θα φτιαχνω πιτες και δεν θελω να ακουω τι γινετσι στο κοσμο αμα πια

Πολύ καλά θα κανεις...  :-*

Σε δυο εβδομάδες θα δείξει η κατάσταση κατά που πάει  :priest: :priest: φτου φτου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom