κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.896
- Πόντοι
- 19.795
:Sθα μας τιμωρήσει το κάρμα και θα γίνουμε συκιές
:Sθα μας τιμωρήσει το κάρμα και θα γίνουμε συκιές
όχι αλλά λογικά έμπαζαν λίγο από πίσω :Sδηλαδή κάνουν σεξ στο μετρό
μακριά από μας :Sόχι αλλά λογικά έμπαζαν λίγο από πίσω :S
Δηλ. σαν το τουνελ του μετρο, ενα πραμμα; :Sόχι αλλά λογικά έμπαζαν λίγο από πίσω :S
ακριβώς....την ίσιωναν την σύραγκα :SΔηλ. σαν το τουνελ του μετρο, ενα πραμμα; :S
Δηλ. ο μετροσεξουαλ τον ξεσκονιζει τον μετροποντικα;ακριβώς....την ίσιωναν την σύραγκα :S
δεν μας νοιάζει τι κάνανε οι μετροσέξουαλ,οι λούγκρες κλπΔηλ. ο μετροσεξουαλ τον ξεσκονιζει τον μετροποντικα;
Ψηφιζω το 3. Αλλα τελικα μαλλον θα ψοφησω πριν ξαναγαμησω. :Sδεν μας νοιάζει τι κάνανε οι μετροσέξουαλ,οι λούγκρες κλπ
έχουμε τόσα προβλήματα
1.Να βρούμε γκόμενα
2.Να κάνουμε ζιγκολίκια
3.Το κυριότερο να γαμήσουμε επιτέλους :S
Ψηφιζω το 3. Αλλα τελικα μαλλον θα ψοφησω πριν ξαναγαμησω. :S
Ναι, αλλα δεν θα βγαιναμε προσεκτικα, γιατι η πολιτεια ειναι ανικανη να μας μαθει πως να βγαινουμε προσεκτικα.Εγώ δεν έχω καταλάβει τι κάνουμε πλέον. Μείναμε μέσα τοσο καιρό κ τώρα θα βγούμε; αν μπορούσαμε να βγούμε προσεκτικά γιατί μείναμε μέσα;
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι κάνουμε πλέον. Μείναμε μέσα τοσο καιρό κ τώρα θα βγούμε; αν μπορούσαμε να βγούμε προσεκτικά γιατί μείναμε μέσα;
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι κάνουμε πλέον. Μείναμε μέσα τοσο καιρό κ τώρα θα βγούμε; αν μπορούσαμε να βγούμε προσεκτικά γιατί μείναμε μέσα;
η για να τεστάρουμε τις αντοχές μας πόσο αντέχουμε χωρίς να χτυπάμε το παπάρι μας στον τοίχοισως να ηταν μια ασκηση για να χαρουμε το σεξ περισσοτερο τωρα..
ούτε εγώ αφού δεν έφτανε με τίποτα :'(Εγώ δεν χτυπούσα το παπαρι στο τοίχο να ξέρετε
εγώ μένω στο δένδροποταμο σε τσαντίρι γιαυτό δεν έχω τοίχοούτε εγώ αφού δεν έφτανε με τίποτα :'(