erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ουτε τωρα με τον κορονοιο. Πιθανότερο να πηγαινα με εσενα .. τον συμπαθω παρα πολυ ειναι εξαιρετικος αλλα μεχρι εκειΟυτε τωρα με τον κορονοιο;
ουτε τωρα με τον κορονοιο. Πιθανότερο να πηγαινα με εσενα .. τον συμπαθω παρα πολυ ειναι εξαιρετικος αλλα μεχρι εκειΟυτε τωρα με τον κορονοιο;
Ξερεις οτι αυτο λεγεται σεξουαλικη παρενοχληση, ε; Να επιληφθει αυριο το πρωι η μονομελης επιτροπη ηθικης του νηματος παρακαλω.ουτε τωρα με τον κορονοιο. Πιθανότερο να πηγαινα με εσενα .. τον συμπαθω παρα πολυ ειναι εξαιρετικος αλλα μεχρι εκει
μα δεν εκαμα κατιΞερεις οτι αυτο λεγεται σεξουαλικη παρενοχληση, ε; Να επιληφθει αυριο το πρωι η μονομελης επιτροπη ηθικης του νηματος παρακαλω.
Ναι, αλλα με προκαλεις να κανω εγω.μα δεν εκαμα κατι
Οταν τελειωσει ο κορονοιος ολα τα βυζια θα βγουνε εξω και εσυ θα κατσεις μεσα; :Sεγώ μόλις τελειώσει ο κορονοιός θα μείνω μέσα μια βδομάδα να χαλαρώσω από όλο αυτό
αν σε προκαλεσω θα το καταλαβεις..Ναι, αλλα με προκαλεις να κανω εγω.
να σου πω εγω το ευχαριστιεμαι οπως ο ερειζερ..εγώ μόλις τελειώσει ο κορονοιός θα μείνω μέσα μια βδομάδα να χαλαρώσω από όλο αυτό
Αυτο ειναι απειλη; η, υποσχεση. Να ξερω τι θα φορεσω. Αρωμα; η, τσιγκινο σωβρακακι.αν σε προκαλεσω θα το καταλαβεις..
θα έχω βάλει παγίδες να πιάνονται όσα περνάνε από κάτω...μπουμποτραπςΟταν τελειωσει ο κορονοιος ολα τα βυζια θα βγουνε εξω και εσυ θα κατσεις μεσα; :S
θα έχω βάλει παγίδες να πιάνονται όσα περνάνε από κάτω...μπουμποτραπς
και εγώ το φχαριστιέμαι γιατί πλέον έχω μια δικαιολογία όταν με ρωτάνε αν έχω γκόμενανα σου πω εγω το ευχαριστιεμαι οπως ο ερειζερ..
ποιος σε ρωταει ρε σαουλ;και εγώ το φχαριστιέμαι γιατί πλέον έχω μια δικαιολογία όταν με ρωτάνε αν έχω γκόμενα
Λοιπον ξημερωνει μεγασαββατο...Το αρνι το μαριναρες ή μονο κουβεντουλα με τον κωλογερο?Ειπαμε καραντινα νταξει,αλλα σαν πολυ χαλαρωσαμε...
:- :- :S θα τα φτιαξω αυριοΛοιπον ξημερωνει μεγασαββατο...Το αρνι το μαριναρες ή μονο κουβεντουλα με τον κωλογερο?Ειπαμε καραντινα νταξει,αλλα σαν πολυ χαλαρωσαμε...
ΥΓ Να καθαρισεις και τα αντερα καλα,μεσα εξω ,θελω να φτιαξω κοκορετσι
τυπε ας καθαρίσει καλού κακού και το δικό της γιατί μπορεί να θέλεις να γαμησειςΛοιπον ξημερωνει μεγασαββατο...Το αρνι το μαριναρες ή μονο κουβεντουλα με τον κωλογερο?Ειπαμε καραντινα νταξει,αλλα σαν πολυ χαλαρωσαμε...
Πολυ λασκα την εχεις αφησει αδερφακι μου. Αυτη στο τελος θα σε βαλει να τηγανησεις και αυγα. :SΛοιπον ξημερωνει μεγασαββατο...Το αρνι το μαριναρες ή μονο κουβεντουλα με τον κωλογερο?Ειπαμε καραντινα νταξει,αλλα σαν πολυ χαλαρωσαμε...
δε ξέρω κάτι φωνές...συνήθως μετά από πολύ ουίσκι με ρωτάνεποιος σε ρωταει ρε σαουλ;
και εγω τωρα πουυ το λες κατι φωνες τις ακουω...δε ξέρω κάτι φωνές...συνήθως μετά από πολύ ουίσκι με ρωτάνε