Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
σε ρωτάνε και σένα γιατί δεν έχεις γκόμενα????και εγω τωρα πουυ το λες κατι φωνες τις ακουω...
σε ρωτάνε και σένα γιατί δεν έχεις γκόμενα????και εγω τωρα πουυ το λες κατι φωνες τις ακουω...
Ειναι του αισικτηρια του Βασιλοφρωνα.και εγω τωρα πουυ το λες κατι φωνες τις ακουω...
οχι μου λενε να καθαρισω αντερακιασε ρωτάνε και σένα γιατί δεν έχεις γκόμενα????
τι παθαμε βραδιατικο..Ειναι του αισικτηρια του Βασιλοφρωνα.
:S :S Τυπε μη λες τετοια πραματα Μεγαλοπαρασκευιατικα,αμαρτια ασουμετυπε ας καθαρίσει καλού κακού και το δικό της γιατί μπορεί να θέλεις να γαμησεις
παω νανι ..ες αυριο τα σπουδαια:S :S Τυπε μη λες τετοια πραματα Μεγαλοπαρασκευιατικα,αμαρτια ασουμε
παω νανι ..ες αυριο τα σπουδαια
Η ιδέα του να θυσιαστεί κάποιος για να λυτρωθεί ένα μεγαλύτερο σύνολο δεν είναι πολύ καλή, είτε αυτό αφορά μια χοντρή ή κάτι άλλο μεγαλύτερο.
Για διάφορους λόγους, δεν θα το έκανα επειδή το έκανα στο παρελθόν και είδα τι πήρα...
Οπότε μένουμεσπίτικαιβλέπουμε και ας θυσιάσει για λίγο και το σύνολο τα όποια προνόμια είχε και δεν εκτίμησε ποτέ. Μπορεί να βγούμε λίγο πιο σοφοί στο τέλος αν και ξεχνάμε πολύ εύκολα.
Καλημέρα!
Όλο αυτό για να γλιτώσεις τη χοντρή με τα τρία τοστ; :S :S
μπραβο ρε ερεισερ.Η ιδέα του να θυσιαστεί κάποιος για να λυτρωθεί ένα μεγαλύτερο σύνολο δεν είναι πολύ καλή, είτε αυτό αφορά μια χοντρή ή κάτι άλλο μεγαλύτερο.
Για διάφορους λόγους, δεν θα το έκανα επειδή το έκανα στο παρελθόν και είδα τι πήρα...
Οπότε μένουμεσπίτικαιβλέπουμε και ας θυσιάσει για λίγο και το σύνολο τα όποια προνόμια είχε και δεν εκτίμησε ποτέ. Μπορεί να βγούμε λίγο πιο σοφοί στο τέλος αν και ξεχνάμε πολύ εύκολα.
Καλημέρα!
Εμένα όταν μου δίνουν κάτι να υπογράψω διαβάζω και τα πολύ ψιλά γράμματα...
Με γυαλια ή χωρις;
Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα με υγεία σε σας και στις οικογένειες σας