rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.672
- Πόντοι
- 12.946
Θα έλεγα πιο ανθεκτική όπως κάθε γυναίκαεγω ωρες ωρες αναρωτιεμαι μηπως ειμαι αναισθητη
Θα έλεγα πιο ανθεκτική όπως κάθε γυναίκαεγω ωρες ωρες αναρωτιεμαι μηπως ειμαι αναισθητη
Δειτε πμ
Νεμέα Ρεπάνης ερυθρό το βάζει ο Βασιλόπουλος πολύ συχνά με έκπτωση 40% βγαίνει λοιπόν κάπου στα 4.90 ευρώ το πιο τίμιο κρασι στον πλανήτη σε αυτά τα χρήματαρε εργοστασιαρχες κανα κρασι χυμα απ το μαρκοπουλο πινει κανενας η μονο καμπερνιε σεβινιον 80 χρονων και πισω?
λες ε; χαχαχαχαχαχαχαχΕσυ εισαι Ερι.
Τα βυζια;τύποι εμένα όλα τα κρασιά μου φαίνονται ίδια :S
απλά δεν ασχολούμαι με μπουρδεςΘα έλεγα πιο ανθεκτική όπως κάθε γυναίκα
τα βυζιά δεν είναι όλα το ίδιο ωραία αλλά είναι όλα εξίσου όμορφαΤα βυζια;
τα βυζιά δεν είναι όλα το ίδιο ωραία αλλά είναι όλα εξίσου όμορφα
τι είπα ο πούστης
σιγα μην αλλαζα υγρο..μετάφραση άλλαξα υγρό πλησιματος πιάτων
εισαι σοφος..παει και τελειωσετα βυζιά δεν είναι όλα το ίδιο ωραία αλλά είναι όλα εξίσου όμορφα
τι είπα ο πούστης
Αρχίσαν πάλι με τις ξαδέρφες και τις θείτσες...
Αφου πρωτα ξεσκισαμε τις τουριστριες.Αρχίσαν πάλι με τις ξαδέρφες και τις θείτσες...
πολυ γαμησι κοκκινισε η πουτσα μουΑφου πρωτα ξεσκισαμε τις τουριστριες.
να η ευκαιρια σου .εμενα ενας δεν μου ειπε ερι να σου φερω ενα γκομενο . ντροπηΠαντως πριν απο λιγες ημερες, γελασα με συναγωνιστη, οχι απο το νημα μας, που μου εστειλε πμ αν ηθελα να με βοηθησει για να αποκτησω αυτοπεποιθηση και να κτυπαω γκομενες εκτος πληρωμενου ερωτα.
Παντως πριν απο λιγες ημερες, γελασα με συναγωνιστη, οχι απο το νημα μας, που μου εστειλε πμ αν ηθελα να με βοηθησει για να αποκτησω αυτοπεποιθηση και να κτυπαω γκομενες εκτος πληρωμενου ερωτα.