Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
εγω σου ειπα να τονε σουγιαδιασω αλλα σε εφαγε ο ερωτας.....
εγω σου ειπα να τονε σουγιαδιασω αλλα σε εφαγε ο ερωτας.....
δεν λενε αυτα τα τσολια ρε ερι.....ειπα μηπως με αποκαταστησει ρε τρουμπ
συ φταις που δεν τον τσιμεντωσες και τωρα με εξαπατησε και εμεινα στους πεντ δρομους με ενα παιιδι στην αγκαλια.. α οχι αυτο ειναι απο αλλη ταινια.
τελος παντων εσυ φταις..
ψωνισε απο σβερκο ααααααααααααααχαχχαχαχαχχχΠρόλαβε άλλη... :-
τι στηριζεις ρε?Στηριζω
ε μα μου λεει θα σου βρουμε , ε μα δεν τον τσιμεντωνει ε μα εφαγε και ολο το κολλυβο και δεν ειχα να σου προσφερω.Στηριζω
ναι καλα .. μηπως ξερεις κανενα καλο μαριναρισμα κατσικιου;δεν λενε αυτα τα τσολια ρε ερι.....
θα σου βρουμε ενα μοντερνο παλαιας κοπης αρσενικο να φτιαξεις ευτυχισμενο τσαρδι....
σου εφαγε και το κολυβο ο γιαταουζας?ε μα μου λεει θα σου βρουμε , ε μα δεν τον τσιμεντωνει ε μα εφαγε και ολο το κολλυβο και δεν ειχα να σου προσφερω.
με ποδολαγνο τυπε?δεν λενε αυτα τα τσολια ρε ερι.....
θα σου βρουμε ενα μοντερνο παλαιας κοπης αρσενικο να φτιαξεις ευτυχισμενο τσαρδι....
εσυ καλε.. χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχχαχαχα με αυτο το θα ανοιξουν μνηματα κλαιωωωσου εφαγε και το κολυβο ο γιαταουζας?
ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΝΗΜΑΤΑ!!!!
τι στηριζεις ρε?
ξηγιοτανε ο θειος αυτην την πηρανε τα σιροπια και φταιω εγω.....
ΘΑ ΤΟΝΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ!
αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο,ριγανη η θυμαρι,λιγο κρασι,ξυσμα λεμονιου και λιγο λεμονι....ναι καλα .. μηπως ξερεις κανενα καλο μαριναρισμα κατσικιου;
ε μα μου λεει θα σου βρουμε , ε μα δεν τον τσιμεντωνει ε μα εφαγε και ολο το κολλυβο και δεν ειχα να σου προσφερω.
αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο,ριγανη η θυμαρι,λιγο κρασι,ξυσμα λεμονιου και λιγο λεμονι....
ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΘΕΙΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑ????!!!!!Στο φούρνο?
και εγω ημουν καλος στο πηδημα μικρος....ειχα το ρεκορ στον αγ. κοσμαΟφ τοπικ
Στην ΕΡΤ πηδανε τον πήχη κάτι νιαμου
φουρνο ναιΣτο φούρνο?
θελεις κατι να φτιαξω για το πασχα;Δεν πειράζει γλυκιά μου θα μου δώκεις άλλη φορά
κατσικι για το πασχα θελει να φτιαξει ρε παπαρα οχι αχταρμααλατι,πιπερι,δενδρολιβανο,ριγανη η θυμαρι,λιγο κρασι,ξυσμα λεμονιου και λιγο λεμονι....
ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ