Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.761
- Πόντοι
- 2.606
τι κριμαααα κ ειχα ελπιδες
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω βραδιάτικα και παραμονή Μ. Παρασκευής, τελικά δεν θα το προχωρούσε...
τι κριμαααα κ ειχα ελπιδες
ειναι παρα πολυ καλο....δες το τωρα...ειδικα τα 3 πρωτα επεισοδια που ειναι το κυριως συμβαν -εγω απορησα πως την πηδηξαμε τοτε- γιατι μετα αναλωνετε στο ποσο το εκρυψαν οι ρωσσοι...Το κατέβασα αλλά δεν το έχω δει ακόμη, είναι στα προσεχώς.
εγω αν δεν δω εξωγηινους δεν ψοφαω...Ετσι ξεκίνησε και η μαλακία με τον covid, εκεί μακριά έχουμε 2-3 κρούσματα, δεν είναι τίποτα σοβαρό μας λέγανε..... και μετα γαμήθηκε το σύμπαν.
Δεν θα αντέξω και πυρινική καταστροφή.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :- :'(
εγω αν δεν δω εξωγηινους δεν ψοφαω...
και αν ειναι ψυχουλες σαν τον ετ ρε θειο και πεσει αυτος ο μουργος ο χαρδαλιας να τους φαει τι θα κανουμε?Θείο ετοιμάσου μετά να πάμε να τσακίσουμε εξωγήινους με τον Γουίλ Σμιθ παρέα...
ειναι παρα πολυ καλο....δες το τωρα...ειδικα τα 3 πρωτα επεισοδια που ειναι το κυριως συμβαν -εγω απορησα πως την πηδηξαμε τοτε- γιατι μετα αναλωνετε στο ποσο το εκρυψαν οι ρωσσοι...
και αν ειναι ψυχουλες σαν τον ετ ρε θειο και πεσει αυτος ο μουργος ο χαρδαλιας να τους φαει τι θα κανουμε?
το εφτιαξα διοοοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυΠου είναι τα καζαν-ντιμπί μου
τυπε διάλεξε ενα ασφαλές περιβάλλον για να φας πήγαινε στη βοσκοπούλα στα βλάχικαεμένα θα με ανησυχούσε περισσότερο μη προλάβουν να με δέσουν οι μπάτσοι πριν προλάβω να φάω :S
κανεναν δεν μου βρισκετε :-Αλήτες > κυκλοφορούν παντού > >
Θα σου βρει ο μπλι ένα καλύτερο
ACS ή SPEEDEX;το εφτιαξα διοοοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυ
μαλιστα..Σε μερικά χρόνια θα συζητάμε πόσα κρούσματα και νεκρούς έκρυψαν οι κινέζοι...
Άκουσα κάτι χθες και μάλλον αυτό θα αρχίσει να παίζει πιο έντονα τις επόμενες μέρες.
Η διάσταση από το ιατρικό κομμάτι θα πάει στο γεω-πολιτικο-οικονομικό.
Το πιο σημαντικό που άκουσα είναι ότι παρατήρησαν απότομη παύση από κάθε λειτουργία ενός μεγάλου αριθμού κινητών (6-7 εκατομύρια) στην Κίνα στο διάστημα που γινόταν το ξέσπασμα.
Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.
εκμεταλευτηκε την καλοσυνη μου και την καλη μου την καρδια :thubsdown:Δε θέλω να σε στεναχωρήσω βραδιάτικα και παραμονή Μ. Παρασκευής, τελικά δεν θα το προχωρούσε...
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιο Πιλάτοθ στα ψώνια
η πιντεξ λεει αργειACS ή SPEEDEX;
Πάνω στο καλύτερο ήρθεςμαλιστα..