troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.110
- Πόντοι
- 5.506
θα το μπουμπουνησε παλι το αεροπλανο ο τομ χανκςη πιντεξ λεει αργει
θα το μπουμπουνησε παλι το αεροπλανο ο τομ χανκςη πιντεξ λεει αργει
μετα το μεσημεριαυριο τα σουπερ ειναι ανοιχτα;
κανεναν δεν μου βρισκετε :-
Νομίζω μετά τις μια ναι, εκτός εαν έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον covidαυριο τα σουπερ ειναι ανοιχτα;
εδω ημουν και το αγρυπνο ματι μου παρακολουθει.Πάνω στο καλύτερο ήρθες
θα το μπουμπουνησε παλι το αεροπλανο ο τομ χανκς
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλα τα καλά παιδιά
ααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχ θα κρεμαστωωωωωωωωωωωωμη κανεις έτσι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατα
ΥΓ: έχει την ίδια εκδοχή και για μας τους ανύπαντρους
καληνυχτα διομηδακιιιιιι
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλα τα καλά παιδιά
αυριο τα σουπερ ειναι ανοιχτα;
συ φταις που δεν τον τσιμεντωσες και τωρα με εξαπατησε και εμεινα στους πεντ δρομους με ενα παιιδι στην αγκαλια.. α οχι αυτο ειναι απο αλλη ταινια.εγω απο σεξ σημερα ειδα την αναπαραγωγη του ροφου τωρα στον σκαι....
θυμήθηκα τραλακακη που σε λέγε στέρφα γίδασυ φταις που δεν τον τσιμεντωσες και τωρα με εξαπατησε και εμεινα στους πεντ δρομους με ενα παιιδι στην αγκαλια.. α οχι αυτο ειναι απο αλλη ταινια.
τελος παντων εσυ φταις..
εδω ημουν και το αγρυπνο ματι μου παρακολουθει.
ενα μεζε ετοιμασα για να πιω την 25485565η μπυρα μου
εγω απο σεξ σημερα ειδα την αναπαραγωγη του ροφου τωρα στον σκαι....
εγω σου ειπα να τονε σουγιαδιασω αλλα σε εφαγε ο ερωτας.....συ φταις που δεν τον τσιμεντωσες και τωρα με εξαπατησε και εμεινα στους πεντ δρομους με ενα παιιδι στην αγκαλια.. α οχι αυτο ειναι απο αλλη ταινια.
τελος παντων εσυ φταις..
συ φταις που δεν τον τσιμεντωσες και τωρα με εξαπατησε και εμεινα στους πεντ δρομους με ενα παιιδι στην αγκαλια.. α οχι αυτο ειναι απο αλλη ταινια.
τελος παντων εσυ φταις..
ναι καλα ο λαλακης ελεγε και σε μελη να πεθανουν τα παιδια τους .θυμήθηκα τραλακακη που σε λέγε στέρφα γίδα
ειπα μηπως με αποκαταστησει ρε τρουμπεγω σου ειπα να τονε σουγιαδιασω αλλα σε εφαγε ο ερωτας.....
ειπα μηπως με αποκαταστησει ρε τρουμπ