erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχα![]()
Ερη, εγώ αυτό θα στείλω![]()
![]()
αααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχα![]()
Ερη, εγώ αυτό θα στείλω![]()
![]()
αυτη την ερμη την κοπελα δεν την σκεφτεσαι;γιαυτο εγω ειμαι χαλαρος ολες αυτες τις μερες
τι ειχαμε τι χασαμε ετσι και αλλιως δε πηδουσαμε και ποτε![]()
Τη μαμα σου "δεν την λες και γρια" εγω που ειμαι 84;Γιατί καλέ?
την σκευτομαι εντόνως τουλαχιστον 3 φορες τη μερα απο 5-10 λεπτααυτη την ερμη την κοπελα δεν την σκεφτεσαι;![]()
Εσύ είσαι ατίθασο νιάτο. Δε σε πιάνουν οι ταυτότητεςΤη μαμα σου "δεν την λες και γρια" εγω που ειμαι 84;![]()
Τη μαμα σου "δεν την λες και γρια" εγω που ειμαι 84;![]()
84 μερες θα μεινεις μεσα εσυΤη μαμα σου "δεν την λες και γρια" εγω που ειμαι 84;![]()
Αστο, δεν το σωζεις, εξ αλλου το εχω παρει αποφαση οτι ειμαι κωλο-γερος. :SΕσύ είσαι ατίθασο νιάτο. Δε σε πιάνουν οι ταυτότητες![]()
Μακάρι κωλογεράκι να φτάσουμε στα χρόνια σου αρχικά και να έχουμε την ενέργεια που έχεις εσύ. Όχι απαραίτητα να τη διοχετεύουμε με τον ίδιο τρόπο, γενικά την ενέργεια είναι ευχής έργοΑστο, δεν το σωζεις, εξ αλλου το εχω παρει αποφαση οτι ειμαι κωλο-γερος. :S
Αν μπορεις να βλεπεις παντοτε καλοπροαιρετα τη ζωη και τους ανθρωπους, και το ποτηρι παντοτε μισογεματο ακομη και αν εχει μεινει μονο μια σταγονα μεσα, μη φοβασαι.Μακάρι κωλογεράκι να φτάσουμε στα χρόνια σου αρχικά και να έχουμε την ενέργεια που έχεις εσύ. Όχι απαραίτητα να τη διοχετεύουμε με τον ίδιο τρόπο, γενικά την ενέργεια είναι ευχής έργο![]()
![]()
![]()
![]()
Στηριζω.εγω παντος και στα γεραματα μιλφαρες θα κοιταω![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι έτσι λειτουργούσα, λειτουργώ και θα λειτουργώ, παρά το ότι διαχρονικά διαπιστώνω ότι οι άνθρωποι που σκεφτόμαστε έτσι είμαστε συντριπτική μειοψηφία. Αλλά εγώ κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό μου αρκεί.Αν μπορεις να βλεπεις παντοτε καλοπροαιρετα τη ζωη και τους ανθρωπους, και το ποτηρι παντοτε μισογεματο ακομη και αν εχει μεινει μονο μια σταγονα μεσα, μη φοβασαι.
Δεν έχουμε σύστημα συγκεκριμένο για να μπορούμε να ελισσόμαστε ανάλογα την περίστασηρετσινα οταν κοιμασαι εσυ η εριναλ φυλάει σκοπια?
το πατε νουμερα εναλλαξ?
Να μην αμφιβαλεις ποτε οτι κανεις το σωστο, και κυριως οτι αυτο που κανεις, ειναι καλο πρωτα-πρωτα για εσενα.Η αλήθεια είναι έτσι λειτουργούσα, λειτουργώ και θα λειτουργώ, παρά το ότι διαχρονικά διαπιστώνω ότι οι άνθρωποι που σκεφτόμαστε έτσι είμαστε συντριπτική μειοψηφία. Αλλά εγώ κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό μου αρκεί.![]()
με αλλα λογια καποια απο τις 2 ροχαλιζει το βραδυΔεν έχουμε σύστημα συγκεκριμένο για να μπορούμε να ελισσόμαστε ανάλογα την περίσταση![]()
Σοφόν το σαφέςΝα μην αμφιβαλεις ποτε οτι κανεις το σωστο, και κυριως οτι αυτο που κανεις, ειναι καλο πρωτα-πρωτα για εσενα.
Συ είπαςμε αλλα λογια καποια απο τις 2 ροχαλιζει το βραδυ![]()