erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866

σιγά μην είσαι και ο γέρος του μοριαΑστο, δεν το σωζεις, εξ αλλου το εχω παρει αποφαση οτι ειμαι κωλο-γερος. :S
σιγά μην είσαι και ο γέρος του μοριαΑστο, δεν το σωζεις, εξ αλλου το εχω παρει αποφαση οτι ειμαι κωλο-γερος. :S
συ γυπαςμε αλλα λογια καποια απο τις 2 ροχαλιζει το βραδυ![]()
νομίζω πικ απ αρτιστΤι είναι PUA?![]()
Σιγα μην ειμαι και ο γερος του βορια.σιγά μην είσαι και ο γέρος του μορια
Έχουν να δουν τα μάτια μας νήματα με την απαγόρευση. Θα είναι κάθε μέρα Κυριακήνομίζω πικ απ αρτιστ
ουυυ κ όχι μόνο.. Κωλο τούμπες στα μπαλκόνια θα κάνουν σε λίγο το κακό είναι ότι αυξάνεται η ενδοοικογεισκη βία.. Σας καληνύχτα πάω να ροχαλισω νύσταξαΈχουν να δουν τα μάτια μας νήματα με την απαγόρευση. Θα είναι κάθε μέρα Κυριακή![]()
Ολα τα νηματα στο τελος θα εχουν μεσα την λεξη κορονοιο. Το δικο μας θα μετατραπει σε "οι παππουληδες και μικροτσουτσουνοιοι του μπου".Έχουν να δουν τα μάτια μας νήματα με την απαγόρευση. Θα είναι κάθε μέρα Κυριακή![]()
Sweet dreams dearουυυ κ όχι μόνο.. Κωλο τούμπες στα μπαλκόνια θα κάνουν σε λίγο το κακό είναι ότι αυξάνεται η ενδοοικογεισκη βία.. Σας καληνύχτα πάω να ροχαλισω νύσταξα
Γιατί τώρα τι είναι?Ολα τα νηματα στο τελος θα εχουν μεσα την λεξη κορονοιο. Το δικο μας θα μετατραπει σε "οι παππουληδες και μικροτσουτσουνοιοι του μπου".
Μικροτσουτσουνοκορες.Γιατί τώρα τι είναι?![]()
Κανονικά εσένα δεν πρέπει να σου επιβάλουν απαγόρευση εξόδου (ούτως ή άλλως ο πεθαμένος δεν πεθαίνει) , αλλά απαγόρευση εισόδου στο νήμα...Καλημέρα!
Κανονικά εσένα δεν πρέπει να σου επιβάλουν απαγόρευση εξόδου (ούτως ή άλλως ο πεθαμένος δεν πεθαίνει) , αλλά απαγόρευση εισόδου στο νήμα...
Εσυ είσαι μια σύγχρονη Πυθία .Ο νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.