Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εγω θα τους εσβηνα το προστιμο και απο τα 10 μετρα χωρις κουβεντα αρκει να ειχαν μεγαλα βυζιααυτα τα κανουν οι κυπριες που κανεις παρεα.![]()

εγω θα τους εσβηνα το προστιμο και απο τα 10 μετρα χωρις κουβεντα αρκει να ειχαν μεγαλα βυζιααυτα τα κανουν οι κυπριες που κανεις παρεα.![]()
αυτα τα κανουν οι κυπριες που κανεις παρεα.
![]()
![]()
λες αν ημουν να ειχα περισσοτερα γκομενακια??Ο Σαουλ δεν ειναι μπατσος![]()
θα καλεσω την αστυνομια να σε μαζεψει για διασπορά ψευδών ειδήσεων που δημιουργούν πανικόσε λιγο καιρο που θα αδειασουν τα ραφια των σουπερ θα βγεις να παρεις υλικα για να μαγειρεψεις τη χελωνα και τις κοτες![]()
Το εγραψα στο νημα του κορονοιου, εδω βεβαια τα παιδια ξερω οτι ειναι πιο ευαισθητοποιημενα.σε λιγο καιρο που θα αδειασουν τα ραφια των σουπερ θα βγεις να παρεις υλικα για να μαγειρεψεις τη χελωνα και τις κοτες![]()
ναι καλα στανταρ..Το εγραψα στο νημα του κορονοιου, εδω βεβαια τα παιδια ξερω οτι ειναι πιο ευαισθητοποιημενα.
"Και ευκαιρια να αρχισουμε να δειχνουμε λιγη ανθρωπια και αλληλεγγυη στους συνανθρωπους μας.
Και αυτα δεν τα δειχνουμε τρεχοντας στα σουπερ μαρκετ και στοκαροντας κωλοχαρτα και αντισηπτικα για δυο χρονια, στερωντας τα απο αυτον που τα εχει αναγκει".
δε το διαψευδεις ομως...τη χελωνα θα τη μαγειρεψεις οπως τους αστακους ζωντανη?θα καλεσω την αστυνομια να σε μαζεψει για διασπορά ψευδών ειδήσεων που δημιουργούν πανικό![]()
Σιγουρα. Εκτος του οτι θα σου δειχνανε και μπουστο για να μην τους δωσεις κληση.λες αν ημουν να ειχα περισσοτερα γκομενακια??
ναι και μετα κοπηκανε οι ''χριστιαννοι'' για τις εκκλησιες μη χασουν το αγιο ψωμι με το κρασι απο τα lidl....Το εγραψα στο νημα του κορονοιου, εδω βεβαια τα παιδια ξερω οτι ειναι πιο ευαισθητοποιημενα.
"Και ευκαιρια να αρχισουμε να δειχνουμε λιγη ανθρωπια και αλληλεγγυη στους συνανθρωπους μας.
Και αυτα δεν τα δειχνουμε τρεχοντας στα σουπερ μαρκετ και στοκαροντας κωλοχαρτα και αντισηπτικα για δυο χρονια, στερωντας τα απο αυτον που τα εχει αναγκει".
αμα ητανε τιποτα χαζες μπορει να πιστευανε και οτι το νεο αλκοτεστ το βγαζουν σε μια πιο ανθρωπινη μορφη για να ειναι πιο φιλικο στον κοσμοΣιγουρα. Εκτος του οτι θα σου δειχνανε και μπουστο για να μην τους δωσεις κληση.![]()
ξερεις πως την λεω τη χελωνα μου ; μηνγινειςσαντονσαουλδε το διαψευδεις ομως...τη χελωνα θα τη μαγειρεψεις οπως τους αστακους ζωντανη?![]()
ξερεις πως θα επρεπε να την λες κανονικα? θαγινειςσουσιξερεις πως την λεω τη χελωνα μου ; μηνγινειςσαντονσαουλ![]()
Μονο αν τους απειλουσανε οτι θα τους κοβανε 50 ευρω απο την συνταξη θα καθοντουσταν στα αυγα τους.Αυτό με τα παππούδια και των δύο φύλων πάντως είναι ανεξήγητο. Πήγα την Δευτέρα στο super market το 80% παππούδια. Βγάινω στο μπαλκόνι και από κάτω περνάνε παππούδια. Από όπου και να δεις πλάνα, βλέπεις κυρίως παππούδια. Δεν καταλαβαίνω τη λογική τους όταν βουίζει ο κόσμος ότι διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο.![]()
Ποια σύνταξη μάνα μου? Δε θα βρει ο παπάς να θάψει στο τέλος. Ανεξήγητη στενομυαλιάΜονο αν τους απειλουσανε οτι θα τους κοβανε 50 ευρω απο την συνταξη θα καθοντουσταν στα αυγα τους.![]()
αυτα τα σκεφτεσαι μονος σου η εχεις ομαδα πισω σου να ασχολειται ; γιατι ακουγονται τρομερα ψαγμεναξερεις πως θα επρεπε να την λες κανονικα? θαγινειςσουσι
μετα απο μια ηλικια η cpu χαλαει και επαναλβανει τις ιδιες κινησεις χωρις επεξεργασια :SΑυτό με τα παππούδια και των δύο φύλων πάντως είναι ανεξήγητο. Πήγα την Δευτέρα στο super market το 80% παππούδια. Βγάινω στο μπαλκόνι και από κάτω περνάνε παππούδια. Από όπου και να δεις πλάνα, βλέπεις κυρίως παππούδια. Δεν καταλαβαίνω τη λογική τους όταν βουίζει ο κόσμος ότι διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο.![]()
αυτα τα σκεφτεσαι μονος σου η εχεις ομαδα πισω σου να ασχολειται ; γιατι ακουγονται τρομερα ψαγμεναξερεις πως θα επρεπε να την λες κανονικα? θαγινειςσουσι
ειναι της ηλικιας . Μετα τα 60 ο ανθρωπος σπανια διατηρεί το μυαλο του ακεραιο και απο ενα σημειο και μετα ο εκφυλισμος ειναι ραγδαίοςΠοια σύνταξη μάνα μου? Δε θα βρει ο παπάς να θάψει στο τέλος. Ανεξήγητη στενομυαλιά![]()
μην αντιγραφεις αυτα που λεωμετα απο μια ηλικια η cpu χαλαει και επαναλβανει τις ιδιες κινησεις χωρις επεξεργασια :S