tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 606
βαλε ου φονευσεις να σου στριψει μια ωρα αρχιτεραΝταξει θα γίνω 120κιλα όλη την ώρα κάτι τρώω για να μην πω για πιωμα για να μην πω για τα νευρα μου :S

βαλε ου φονευσεις να σου στριψει μια ωρα αρχιτεραΝταξει θα γίνω 120κιλα όλη την ώρα κάτι τρώω για να μην πω για πιωμα για να μην πω για τα νευρα μου :S
Ρομανδικη ταινια. Αν τη δει ο Τρουμπακης θα πλανταξει στο κλαμα και ακομα δεν εχει συνελθει απο τον Παπαφλεσσα.Εχει δρακουλα στο Μακεδονία.![]()
Το συγκεκριμένο το θεωρώ εργάρα, έχει φοβερό καστ, και έχει μια δόση ρομαντισμού αλλά ρομαντικό δεν το λεςΡομανδικη ταινια. Αν τη δει ο Τρουμπακης θα πλανταξει στο κλαμα και ακομα δεν εχει συνελθει απο τον Παπαφλεσσα.![]()
Ρομανδικη ταινια. Αν τη δει ο Τρουμπακης θα πλανταξει στο κλαμα και ακομα δεν εχει συνελθει απο τον Παπαφλεσσα.![]()
εαυτεεεεεεεεεεεεε μουυυυυυυυυυ :-* :-* :-* :-*
Καραντινιασμένε μου εαυτέεαυτεεεεεεεεεεεεε μουυυυυυυυυυ :-* :-* :-* :-*
εγω τηην εχω καταβρει με την καραντινα ρετσινα μου . ειμαι εμφανως ακοινωνητη ; ειμαι ανάποδη; πες με οτι θες. δεν με ενοχλει . μονο που στεναχωριεμαι γιατι δεν ειναι ο λογος της καραντίνας καθολου καλος..Καραντινιασμένε μου εαυτέ![]()
![]()
Eγώ λυπάμαι τον κόσμο που χάνεται κατά χιλιάδες καθημερινά. Η καραντίνα, αν πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτό το θανατικό, όσο και να μ΄ενοχλεί, θα την ακολουθήσω.εγω τηην εχω καταβρει με την καραντινα ρετσινα μου . ειμαι εμφανως ακοινωνητη ; ειμαι ανάποδη; πες με οτι θες. δεν με ενοχλει . μονο που στεναχωριεμαι γιατι δεν ειναι ο λογος της καραντίνας καθολου καλος..
75 € αφού μιλάμε για 2 σε ένα.αν φαει προστιμο η ρετσινα για αδικαιολογητη μετακίνηση πρεπει να πληρωσετε 150 η 300 ευρω?![]()
:-Eγώ λυπάμαι τον κόσμο που χάνεται κατά χιλιάδες καθημερινά. Η καραντίνα, αν πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτό το θανατικό, όσο και να μ΄ενοχλεί, θα την ακολουθήσω.
σιγα μην κανουμε ασκοπες μετακινησεις . εγω θα βγαζω την χελωνα μας για βολτα κανα εξαωρο και η ρετσινα τις κοτες μια μια..αν φαει προστιμο η ρετσινα για αδικαιολογητη μετακίνηση πρεπει να πληρωσετε 150 η 300 ευρω?![]()
η μονη περιπτωση να πληρωσετε λιγοτερα ειναι να χαλβαδιασετε τον μπατσο75 € αφού μιλάμε για 2 σε ένα.![]()
![]()
![]()
αυτα τα κανουν οι κυπριες που κανεις παρεα.η μονη περιπτωση να πληρωσετε λιγοτερα ειναι να χαλβαδιασετε τον μπατσο![]()
Ο Σαουλ δεν ειναι μπατσοςαυτα τα κανουν οι κυπριες που κανεις παρεα.![]()
σε λιγο καιρο που θα αδειασουν τα ραφια των σουπερ θα βγεις να παρεις υλικα για να μαγειρεψεις τη χελωνα και τις κοτεςσιγα μην κανουμε ασκοπες μετακινησεις . εγω θα βγαζω την χελωνα μας για βολτα κανα εξαωρο και η ρετσινα τις κοτες μια μια..
αυτα τα κανουν οι κυπριες που κανεις παρεα.η μονη περιπτωση να πληρωσετε λιγοτερα ειναι να χαλβαδιασετε τον μπατσο![]()