iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Μας κρατάει σε αγωνία...για πε
Μας κρατάει σε αγωνία...για πε
Γ. Εθνικη, Καλλιθεα- Εθνικός, τρεις φορές προηγήθηκε ο Εθνικός και στο τέλος έχασε. Τωρα βλέπω Ατρομητο- Ολυμπιακό και ξενερώνω.για πε
Ματσάρα δηλαδή. Μπράβο στην Καλλιθέα αλλά τι πίκρα για τον Εθνικό...Γ. Εθνικη, Καλλιθεα- Εθνικός, τρεις φορές προηγήθηκε ο Εθνικός και στο τέλος έχασε. Τωρα βλέπω Ατρομητο- Ολυμπιακό και ξενερώνω.
Παρόλο που είμαι Καλλιθέα στεναχωρήθηκα για τον Εθνικό. Και επειδή έχω το προνόμιο όταν πηγαίνω γήπεδο να βλέπω 2 ομάδες να παίζουν και όχι μόνο την δικιά μου, μπορώ να πω ότι παίζει μπαλιτσα, σε σχέση με άλλες ομάδες και δεν του αξίζει η θέση που είναι. Βέβαια η Καλλιθέα είναι πολύ φορμαρισμένη αυτό τον καιρό.Ματσάρα δηλαδή. Μπράβο στην Καλλιθέα αλλά τι πίκρα για τον Εθνικό...
Παρόλο που είμαι Καλλιθέα στεναχωρήθηκα για τον Εθνικό. Και επειδή έχω το προνόμιο όταν πηγαίνω γήπεδο να βλέπω 2 ομάδες να παίζουν και όχι μόνο την δικιά μου, μπορώ να πω ότι παίζει μπαλιτσα, σε σχέση με άλλες ομάδες και δεν του αξίζει η θέση που είναι. Βέβαια η Καλλιθέα είναι πολύ φορμαρισμένη αυτό τον καιρό.
Αυτό το παιδί δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει ψηφοφορία..
Αυτό το παιδί δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει ψηφοφορία..
Παρόλο που είμαι Καλλιθέα στεναχωρήθηκα για τον Εθνικό. Και επειδή έχω το προνόμιο όταν πηγαίνω γήπεδο να βλέπω 2 ομάδες να παίζουν και όχι μόνο την δικιά μου, μπορώ να πω ότι παίζει μπαλιτσα, σε σχέση με άλλες ομάδες και δεν του αξίζει η θέση που είναι. Βέβαια η Καλλιθέα είναι πολύ φορμαρισμένη αυτό τον καιρό.
ίσως με κάποια ανατροπή στο 95!
Πάντως εγώ στήριξα τον κ. troubakhs,
δεν μπορώ να καταλάβω προς προηγείται ο zebu
Σταθερή αξία ο Zebu!Πάντως εγώ στήριξα τον κ. troubakhs,
δεν μπορώ να καταλάβω προς προηγείται ο zebu
Σταθερή αξία ο Zebu!
Θείο, κι εγώ τον Τρουμπάκη ψήφισα. Πάνε τα λεφτά... :Sγια δεύτερη ψηφοφορία όποτε κάτι σημαίνει αυτό, αν και στήριξα τον θείο!
Θείο, κι εγώ τον Τρουμπάκη ψήφισα. Πάνε τα λεφτά... :S