Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.950
Πόντοι
5.696
Kαλημέρα γέροντες..  :hi:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Καλημερα στα ατίθασα γηρατειά  :rockon: :rockon: :rockon:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα και καλή συνέχεια  :hi:
επίσης, επειδή δεν γνωρίζομαι προσωπικά με τους πάντες στο νήμα ώστε να γνωρίζω τα πραγματικά ονόματα όλων, χρόνια πολλά σε όλους τους Χαράλαμπους  :rose:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Μια γρήγορη καλημέρα και από εμένα και καλή συνέχεια  :hi:
επίσης, επειδή δεν γνωρίζομαι προσωπικά με τους πάντες στο νήμα ώστε να γνωρίζω τα πραγματικά ονόματα όλων, χρόνια πολλά σε όλους τους Χαράλαμπους  :rose:
Όλους τους σκέφτεσαι  :thumbsup:
Καλημέρα  :hi:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.181
Πόντοι
2.606
:S :S :S

Γιατί κάθε χρόνο στις 14 Φλεβάρη μας ζαλίζουν τα @@ με αρκουδάκια, λουλουδάκια, παστάκια και λοιπές μαλακίες για να δέσει το ήδη υπερβολικό σιρόπι αυτής της ημέρας?

Γιατί όλα τα ζευγαράκια αυτή τη μέρα πρέπει να περπατάν χέρι χέρι και να μας κάνουν επίδειξη του έρωτά τους?

Γενικώς αυτή τη μέρα μας μιλάν για έρωτα και μας ζαλίζουν τον έρωτα.

Πάμε όμως αλάνια μου να δούμε πως καθιερώθηκε αυτή γιορτή. Ποιος ήταν αυτός ο τυπάς ο Βαλεντίνος και γιατί τον θυμούνται όλα τα χαζοζευγαράκια, κάθε 14 Φλεβάρη.

Η ιστορία του μάστορα ξεκινάει τον 3ο αιώνα μ.Χ. στην Ρώμη. Αυτοκράτορας τότε ήταν ο Κλαύδιος ο Β.΄ Αυτός είχε ένα βίτσιο. Να σφάζει και να καταστρέφει. (Δεν σχολιάζουμε εδώ, βίτσια είναι αυτά και καθένας με τα δικά του). Για να το καταφέρει όμως έπρεπε να έχει γαμάτο και χλιδάτο στρατό. Οπότε απαγόρευσε στους στρατιώτες του τον γάμο. Καθόσον σκέπτηκε ο μάγκας. "Αν τους περιλαβαίνουν οι κοκκώνες στην κρεββατομουρμούρα, άντε μετά να έχουν τη άλλη μέρα όρεξη για σφαγές". Και όλα ήταν ωραία και καλοπερνούσαν οι Ρωμαίοι στρατιώτες στην θητεία, ώσπου ήρθε και η σειρά του Βαλεντίνου να πάει στρατό.

Έλα μου όμως που ο τύπος ήταν κατακραγμένη παλιοαδερφή. Δεν ήθελε λοιπόν να πάει διότι ευλόγως φοβόταν, μην του τον φορμάρει, κανένα στερημένο φανταράκι. Οπότε τι έκανε? Πήγε και έγινε παπάς. Ναι καλά διαβάσατε. Έγινε παπάς η τελειωμένη, για να αποφύγει την στράτευση.

Έχετε ακούσει ότι το σόι δεν σε αφήνει να αγιάσεις? Κάτι τέτοιο έγινε και με τον Βαλεντίνο. Ο ένας ξάδερφός του ήθελε να παντρευτεί, για να μην πάει στρατό και παρατήσει τα κτήματά του, ο άλλος ήθελε να πάρει καμιά πλούσια, να φάει λίγο κρεατάκι και αυτός ο χριστιανός, ο άλλος να παντρευτεί, απλά για να αποφύγει την θητεία, οπότε τι έκανε ο Βαλεντίνος? Πάντρευε, όλους τους συγγενείς γνωστούς και φίλους του στα κρυφά. Κι επειδή όπως προείπα, το σόι δεν σε αφήνει να αγιάσεις, το έμαθε ένας, το έμαθαν δυο, το έμαθε όλος ο κόσμος, έφτασε και στα αυτιά του αυτοκράτορα και τι έκανε ο αυτοκράτορας? Του έκοψε και τα δυο κεφάλια. (Τώρα με ποια σειρά θα σας γελάσω).

Να λοιπόν τι γιορτάζουμε κάθε 14 Φλεβάρη.
α) Τον μάγκα τον Κλαύδιο, που πρώτος από όλους κατάλαβε ότι οι γυναίκες, μας ρουφάν σαν βδέλλες την ζωτικότητα και ψυχική μας ηρεμία.
β) Τον πρώτο αντιρρησία συνειδήσεως και την εξέλιξή του σε προστάτη των λουφαδόρων (Μέγα κίνημα με πολλούς οπαδούς ακόμα και στις μέρες μας).
γ) Την αναγνώριση του γάμου σαν έγκλημα και τον παπά σαν ηθικό συναυτουργό (Δυστυχώς αυτή η άποψη έχει εξαλειφθεί στις μέρες μας).

Γι αυτό λοιπόν σύντροφοι μπουρδελιάρηδες. Σας καλώ να διαμαρτυρηθείτε για τα ασύστολα ψεύδη αυτής της ημέρας, να βγείτε στους δρόμους με πανώ και πλακάτ και να βροντοφωνάξετε όλοι μαζι: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΟΠΩΛΕΣ!!! ΣΟΥΞΟΥ ΡΕ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ. ΣΑΛΙΑΡΗ Ε ΣΑΛΙΑΡΗ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.677
Πόντοι
26.096
Ό,τι και να πει κάποιος στους αγαπούληδες, αυτοί στον κόσμο τους.
Από τις 3 το πρωί θα πιάσουν σειρά στην ουρά έξω από τα Leonidas και ο κ. troubakhs μου έξω από το Hansel & Gretel, στην Πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά ...  :headbang:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.181
Πόντοι
2.606
Ό,τι και να πει κάποιος στους αγαπούληδες, αυτοί στον κόσμο τους.
Από τις 3 το πρωί θα πιάσουν σειρά στην ουρά έξω από τα Leonidas και ο κ. troubakhs μου έξω από το Hansel & Gretel, στην Πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά ...  :headbang:

πέφτει και Παρασκευή, θα κάνουν long weekend... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
θα κολλάμε για 3 μέρες το λιγότερο!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.181
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα σας πω τι δωρο εχω παρει εγω ...

της πηρα ενα ζευγαρι παντφλες και ενα δονητη,

σε φιλους που το ειπα και ρωτησαν τι παρατερο δωρο ειναι αυτο απαντησα.

αν δεν τις αρεσουν οι παντοφλες να παει να γαμηθει :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.677
Πόντοι