Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 28.246
Θα ζήσουμε και χωρίς τον Ποντενσε.Και στο ενδιάμεσο πουλάει και τους καλύτερους παίκτες σας ...
Εδώ ζήσαμε χωρις άλλους και άλλους...
Θα ζήσουμε και χωρίς τον Ποντενσε.Και στο ενδιάμεσο πουλάει και τους καλύτερους παίκτες σας ...
σημερα η βαζελινη θα παει 0,30 το βαζακι..
Θα ζήσουμε και χωρίς τον Πόντενσε.
Εδώ ζήσαμε χωρις άλλους και άλλους...
Περαστικα σου φιλε μου. Ευτυχως τα τελευταια χρονια με το κολυμπι μεχρι τις αρχες Δεκεμβρη, μονο λιγο συναχι το χειμωνα.Mου λέει ο γιατρός μου,
Να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης.
Να το κάνουμε λέω.
Αντισώματα είχε ή νεράκι της βρύσης δεν πολυκατάλαβα.....
Με έχει γαμήσει φέτος η γρίπη >
Mπράβο ρε κωλόγερεΠεραστικα σου φιλε μου. Ευτυχως τα τελευταια χρονια με το κολυμπι μεχρι τις αρχες Δεκεμβρη, μονο λιγο συναχι το χειμωνα.
τι κολυμπι ρε τυπε εγω για να κανω ντουζ αναβω το θερμοσιφωνο 40 λεπτα πριν και μετα τραγουδαω τραγουδια των λοκατζιδων για να το παρω αποφαση να βγω απο το μπανιο και να αντεξω το κρυο.Περαστικα σου φιλε μου. Ευτυχως τα τελευταια χρονια με το κολυμπι μεχρι τις αρχες Δεκεμβρη, μονο λιγο συναχι το χειμωνα.
Όσοι παριστάνουν τους χειμερινούς κολυμβητές μέχρι το τέλος Δεκέμβρη, να ξέρεις είναι απατεωνες. Η θάλασσα συνήθως είναι ακόμα ζεστή, πιο ζεστή από το εξωτερικό περιβάλλον, και δεν κρυώνεις όταν είσαι μέσα. Το δαγκώνεις λίγο όταν βγαίνεις μόνο.τι κολυμπι ρε τυπε εγω για να κανω ντουζ αναβω το θερμοσιφωνο 40 λεπτα πριν και μετα τραγουδαω τραγουδια των λοκατζιδων για να το παρω αποφαση να βγω απο το μπανιο και να αντεξω το κρυο.
τι κολυμπι ρε τυπε εγω για να κανω ντουζ αναβω το θερμοσιφωνο 40 λεπτα πριν και μετα τραγουδαω τραγουδια των λοκατζιδων για να το παρω αποφαση να βγω απο το μπανιο και να αντεξω το κρυο.
Mου λέει ο γιατρός μου,
Να το κάνουμε λέω.
Όσο πιο βόρεια, τόσο πιο κρύο. Από το Μπλακόεγκραβ πάντως δεν έχουμε και μεγάλες διαφορές. Λίγο μας σώζει η οροσειρά της Ροδόπης αλλά σε γενικές γραμμές το ίδιο κρύο είναι. Αυτοί έχουν πιο πολύ χιόνι.
Υ.Γ. Σ΄ εμάς εδώ, ο Ιβάν έχει στείλει το χιόνι νότια, για να κρυολογήσει ο Χοντρός Πρόεδρος Βαγγέλας, μήπως και ησυχάσουμε ...
Μία κανονική και δύο εφεδρικές;Ο Βαγγελας μας δεν κρυώνει με τίποτα... >
Έχει 3 στρώσεις λίπους
Περαστικά και γρήγορα εύχομαιMου λέει ο γιατρός μου,
Να το κάνουμε λέω.
Μία κανονική και δύο εφεδρικές;
Δεν υπάρχει ανώτατο όριο;Σαφώς... τώρα ετοιμάζει την 4η
Ποιες ομάδες;Είδα παιχνιδαρα πριν από λίγο, ντερμπαρα από τα παλιά. Ίσως από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει από Ελληνικές ομάδες να παίζουν μεταξύ τους.
για πεΕίδα παιχνιδαρα πριν από λίγο, ντερμπαρα από τα παλιά. Ίσως από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει από Ελληνικές ομάδες να παίζουν μεταξύ τους.