yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.938
- Πόντοι
- 3.346
Ναι μιας και εισαι χρησιμη για αυτο το σαιτ...απειλεις κι ολας! οτι να ναι λεμε..το μονο που θα κανεις μαζι μου ειναι την κηδεια σου στο σαιτ
Ναι μιας και εισαι χρησιμη για αυτο το σαιτ...απειλεις κι ολας! οτι να ναι λεμε..το μονο που θα κανεις μαζι μου ειναι την κηδεια σου στο σαιτ
βορειοελλαδιτης ρε μλκ τι περιμενεις..Ναι ετσι ακριβως σε ειπα..εκτος απο το να παραποιεις τα γεγονοτα ξερεις να κανεις τιποτα αλλο στην ζωη σου;
βορειοελλαδιτης ρε μλκ τι περιμενεις..
ε αυτο ειναι καλο..και παοκτζής κουμπαρούλα...
Οταν βριζει καποια χωρις λογο ειναι.το γύναιο από που προκύπτει δλδ?
αυτά τα έχουν επιχειρήσει κι' άλλοι στο παρελθόν και έσπασαν τα μούτρα τους και όπου χρειάστηκε (σπάνια) βοηθήσαμε κι' άλλοι για να τα σπάσουν.
Τα καλυτερα παιδια!βορειοελλαδιτης ρε μλκ τι περιμενεις..
Οταν βριζει καποια χωρις λογο ειναι.
Δικαιωμα σου να υπερασπιστεις οποιον θελεις τυπε..εγω προσωπικα δεν εχω μαζι σου κατι.
φουλ φλουφλης
Νταξει βρε πλακα κανουμε..χαλαρή πλάκα γίνεται εδώ γενικά, καμιά φορά πέφτουν και κάτι ψιλές βέβαια από την Έρη όταν έχει κέφια...
στο τέλος όταν αρχίζει να χοντραίνει συνήθως γίνεται από αυτόν που δεν παρακολουθεί το νήμα σταθερά και δεν ξέρει τον τρόπο που γράφει ο καθένας εδώ.
οπότε ψυχραιμία...
Νταξει βρε πλακα κανουμε..
Αλλα κι αυτη πολυ βρωμοστομα για γυναικα. Δεν την απαυτωνει ο δικο της καλα κι ερχεται και ξεσπαει εδω;
Νταξει βρε πλακα κανουμε..
Αλλα κι αυτη πολυ βρωμοστομα για γυναικα. Δεν την απαυτωνει ο δικο της καλα κι ερχεται και ξεσπαει εδω;
οχι ρε αγιε λυπησου με τι σχεση εχεις εσυ με αυτο το κακομοιροΜε μεγάλη μου χαρά, διαπιστώνω πως βρήκατε αντικαταστάτη μου στον τσακωμό.
Α καταλαβα για να λες οτι γραφει απο τοσο παλια..θα ειναι καμια 50αρα γεροντοκορη τωρα που αντι να ταιζει τα γατια,μας πρηζει τα συκωτια εδω περα.ίσα-ίσα που είναι πολύ χαλαρή!
να την διάβαζες 10-12 χρόνια πριν, να σε έβλεπα...
οχι ρε αγιε λυπησου με τι σχεση εχεις εσυ με αυτο το κακομοιρο
το δεν με απαυτωνει ειναι αυτο που νομιζω;χαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχ τι δηθενια ρε φιλεΛίγα τα λόγια σας για τον κ. Βασιλόφλουδα, γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά.
αυτο ειμαι και εχω και το πιλατοθ αντε πηγαινε στις κουνιες τωραΑ καταλαβα για να λες οτι γραφει απο τοσο παλια..θα ειναι καμια 50αρα γεροντοκορη τωρα που αντι να ταιζει τα γατια,μας πρηζει τα συκωτια εδω περα.
το δεν με απαυτωνει ειναι αυτο που νομιζω;χαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχ τι δηθενια ρε φιλε
στο τελος θα μου πεις οτι ειναι ο χαμενος σου γιοςΤην έχουμε και οι δύο μας, μικρή και μαραμένη.
Εσυ παντως τυπε ψωφας για να βαζεις φυτιλιαπροβλέπω 2ο γύρο... :S :S