yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.938
- Πόντοι
- 3.346
Ιεροδουλη ειναι?λιγη ομορφια να ειχες και θα σ ειχα βγαλει στο κλαρι
Ιεροδουλη ειναι?λιγη ομορφια να ειχες και θα σ ειχα βγαλει στο κλαρι
ναιΙεροδουλη ειναι?
Ενταξει την παρεξηγησα τοτες.
ειμαι κουκλακι και το ξεςλιγη ομορφια να ειχες και θα σ ειχα βγαλει στο κλαρι
μενω σε τσαντηρι ειμαι γυφτισσα και δεν εχουμε τετοια φασιλιτιζΛογικο αν καθεσαι και γραφεις σε σαιτ με βασικη θεματολογια τις ιεροδουλες
μενω σε τσαντηρι ειμαι γυφτισσα και δεν εχουμε τετοια φασιλιτιζ
γιατι γελας ρε φιλαρακι εσυ;
της θειας σου της ποπης
Ολες κουκλακια δηλωνετε..τι σκ@τ@ ολες ομορφες ειναι σε αυτη τι χωρα;ειμαι κουκλακι και το ξες
οχι τοσο οσο εσεις με τις κοιλαρες και τις φαλακρες δεν σας φτανουμε με τιποτα, να μην πω για το υψοςΟλες κουκλακια δηλωνετε..τι σκ@τ@ ολες ομορφες ειναι σε αυτη τι χωρα;
Δεν εισαι?της θειας σου της ποπης
για εσενα ειδικα ειμαι ο μπαμπηςΔεν εισαι?
Εμεις μονο μεγαλη την εχουμε..οχι τοσο οσο εσεις με τις κοιλαρες και τις φαλακρες δεν σας φτανουμε με τιποτα, να μην πω για το υψος
κακως. εδω ειμαστε ολοι μικροτσουτσουνοιΕμεις μονο μεγαλη την εχουμε..
βασικα θελει να γινει για να ,μαι ακριβηςΔεν εισαι?
και για εσενα ειμαι ο μπαμπης ετσι οπως το παςβασικα θελει να γινει για να ,μαι ακριβης
Αρα δεν εισαι..κατι σαν την πενταγιω κι εσυ..ειδες φως και μπηκες.για εσενα ειδικα ειμαι ο μπαμπης
οχι ειδα κατι πουτανες και λεω δεν ψωνιζω μια..Αρα δεν εισαι..κατι σαν την πενταγιω κι εσυ..ειδες φως και μπηκες.
Να την δοκιμασουμε να δουμε αν κανει για αυτην τι δουλεια.βασικα θελει να γινει για να ,μαι ακριβης
Σιγουρα εισαι γυναικα..τετοια αντιδραστικοτητα μονο εσεις.οχι ειδα κατι πουτανες και λεω δεν ψωνιζω μια..