erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
μπορω να σε παω και πιπα κωλο αλλα μου φαινεσαι λιγο φλουφληςΣιγουρα εισαι γυναικα..τετοια αντιδραστικοτητα μονο εσεις.
μπορω να σε παω και πιπα κωλο αλλα μου φαινεσαι λιγο φλουφληςΣιγουρα εισαι γυναικα..τετοια αντιδραστικοτητα μονο εσεις.
Κατουρα και λιγο ρε μπαμπη!μπορω να σε παω και πιπα κωλο αλλα μου φαινεσαι λιγο φλουφλης
φουλ φλουφληςΚατουρα και λιγο ρε μπαμπη!
Για να το λες εσυ ετσι θα ναι! μια γυναικα που γραφει στο μπου.κομ οσο να ναι ειναι σοβαρη!φουλ φλουφλης
Για να το λες εσυ ετσι θα ναι! μια γυναικα που γραφει στο μπου.κομ οσο να ναι ειναι σοβαρη!
Τι εχει κανα αγριο νταβατζη?έμπλεξες...
Τι εχει κανα αγριο νταβατζη?
να δουμε ποσα κλισε θα πεις μαζεμενα σε μια ωραΓια να το λες εσυ ετσι θα ναι! μια γυναικα που γραφει στο μπου.κομ οσο να ναι ειναι σοβαρη!
Με γυναικες δεν μαλωνω μην φοβασαι.Δεν το χρειάζεται, το αναλαμβάνει η ίδια.
Σκούρα τα πράγματα...
Με γυναικες δεν μαλωνω μην φοβασαι.
σιγα το χαμενο κορμιέμπλεξες...
Εσυ το αρχισες..να δουμε ποσα κλισε θα πεις μαζεμενα σε μια ωρα
τι λες ρε μισοριξια. ηρθα εγω και σου μιλησα για να σου πω οτι εισαι γιατοπουτσο που πας με πουτανες;Εσυ το αρχισες..
σιγα το χαμενο κορμι
Εμενα γιατι? η τελευταια γυναικα που με εβαλε κατω..καναμε το 69δεν φοβάμαι για την Έρη...
Εμενα γιατι? η τελευταια γυναικα που με εβαλε κατω..καναμε το 69
το μονο που θα κανεις μαζι μου ειναι την κηδεια σου στο σαιτΕμενα γιατι? η τελευταια γυναικα που με εβαλε κατω..καναμε το 69
Ναι ετσι ακριβως σε ειπα..εκτος απο το να παραποιεις τα γεγονοτα ξερεις να κανεις τιποτα αλλο στην ζωη σου;τι λες ρε μισοριξια. ηρθα εγω και σου μιλησα για να σου πω οτι εισαι γιατοπουτσο που πας με πουτανες;
Δεν φταιω εγω τυπε..αν εσυ φοβαβαι ενα γυναιο!
δεν έχεις καταλάβει ακόμη!
συνέχισε λίγο να δούμε κάτι...
Δεν φταιω εγω τυπε..αν εσυ φοβαβαι ενα γυναιο!