The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.217
- Πόντοι
- 25.467
Το μάθημα καλαισθησίας επερατώθη!
Σίγουρα; Ή θα αναρτήσετε καμιά σφήνα ενόσω παίρνω το αφέψημά μου, και θα μου ανακατευτεί το στομάχι.
Το μάθημα καλαισθησίας επερατώθη!
[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
[size=20pt]Έφθασε η ώρα, που όλοι πρέπει να αποφασίσουμε γι΄ αυτό που τόσο καιρό αποφεύγουμε. Δυστυχώς έχουμε αγαπούληδες στο νήμα μας. Και αυτό αποτελεί κοινό μυστικό. Πρέπει επιτέλους να αποδεχθούμε την αλήθεια, να κλείσουμε τα ώτα μας στις ειρωνείες και λοιδορίες, που προέρχονται από τα ιταμά και ποταπά άλλα νήματα και να δώσουμε το χρίσμα σε έναν από αυτούς.
Πικρή αλήθεια. Είναι όμως η αλήθεια. Φευ![/size]
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ![/size]
Σίγουρα; Ή θα αναρτήσετε καμιά σφήνα ενόσω παίρνω το αφέψημά μου, και θα μου ανακατευτεί το στομάχι.
Μη διαβάζετε το νήμα όσο πίνετε για να είστε σίγουρος ;)Σίγουρα; Ή θα αναρτήσετε καμιά σφήνα ενόσω παίρνω το αφέψημά μου, και θα μου ανακατευτεί το στομάχι.
Η Πέντε-έξι γιώτα συμφώνησε για το ντοκυμαντέρ;
Μπορεί σεις να ορέγεσθε την κα. 5-6 Ι πλην όμως οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι ως συμπρωταγωνίστρια της ταινίας αισθησιακού περιχομένου υπερψηφίσθη -τόσο δι΄ υμάς όσο και για τον κ. κωλό-γερο- η χούφτα σας .... Φευ!
Σας έχουμε ενημερώσει εγγράφως, εδώ και πολύ καιρό, πως εξ αιτίας της αγκυλώσεως που έχω προσωπικά στους καρπούς και ο κ. Κωλόγερας στους αγκώνες, αυτό δεν είναι εφικτό. Συνεπώς θα πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση.
Δεν απαντήσατε επίσης, στην πρότασή μας, να δανείσετε την δική σας χούφτα, προκειμένου να λάβει σάρκα και οστά το ντοκυμαντέρ, που όλα τα μέλη του νήματος αναμένουν με αγωνία.
Σας έχουμε ενημερώσει εγγράφως, εδώ και πολύ καιρό, πως εξ αιτίας της αγκυλώσεως που έχω προσωπικά στους καρπούς και ο κ. Κωλόγερας στους αγκώνες, αυτό δεν είναι εφικτό. Συνεπώς θα πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση.
Δεν απαντήσατε επίσης, στην πρότασή μας, να δανείσετε την δική σας χούφτα, προκειμένου να λάβει σάρκα και οστά το ντοκυμαντέρ, που όλα τα μέλη του νήματος αναμένουν με αγωνία.
Η επόμενη επιλογή είναι ο κύριος raopao, νομίζω οτι προλαβαίνετε να ξεκινήσετε της φυσιοθεραπείες.
Η επόμενη επιλογή είναι η-ο-το Πέντε-έξι γιώτα.
Η επόμενη επιλογή είναι η-ο-το Πέντε-έξι γιώτα.
[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
[size=20pt]Έφθασε η ώρα, που όλοι πρέπει να αποφασίσουμε γι΄ αυτό που τόσο καιρό αποφεύγουμε. Δυστυχώς έχουμε αγαπούληδες στο νήμα μας. Και αυτό αποτελεί κοινό μυστικό. Πρέπει επιτέλους να αποδεχθούμε την αλήθεια, να κλείσουμε τα ώτα μας στις ειρωνείες και λοιδορίες, που προέρχονται από τα ιταμά και ποταπά άλλα νήματα και να δώσουμε το χρίσμα σε έναν από αυτούς.
Πικρή αλήθεια. Είναι όμως η αλήθεια. Φευ![/size]
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ![/size]
Ισχύει...Πραγματικό ντέρμπι και δύσκολη η απόφαση.
Και οι δύο είναι άξιοι!!!
Πραγματικό ντέρμπι και δύσκολη η απόφαση.
Και οι δύο είναι άξιοι!!!
Ισχύει...
Πραγματικά!
Το δίλημμα είναι τεράστιο.
[size=20pt]Η ψηφοφορία αυτή είναι η Μητέρα όλων των ψηφοφοριών![/size]
;)
Νομίζω πως θα συμφωνήσω, ήρθε η ώρα για τον υπέρτατο αγαπούλη του διαδικτύου και όχι μόνο.