Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
δεν εχεις γουστο...
:- :- :-
Λες να πηδάω λάθος νιαμου τόσο καιρο
δεν εχεις γουστο...
Αν ψηφίσουμε εσένα;
ψηφιστε ζεμπου να ανθισει ο ερωτας
Ρε μαλάκα! Εγώ προσπαθώ να σε προωθήσω κι εσύ προμοτάρεις εμένα; :S
ψηφιστε ζεμπου να ανθισει ο ερωτας
Μπα...:- :- :-
Λες να πηδάω λάθος νιαμου τόσο καιρο
Αν ψηφίσουμε εσένα;
μπερδευτηκα τωρα :S :S :SΡε μαλάκα! Εγώ προσπαθώ να σε προωθήσω κι εσύ προμοτάρεις εμένα; :S
..Δεν έχει αγουρίδες εδώ φίλε...
Δεν έχει αγουρίδες εδώ φίλε...
Σε αυτό δεν αντιλέγω ;)..
Αγαπητέ ΜΟΥ φίλε ξέρεις τι χυσιματα κάνουν τα ΜΕΓΑΛΑ κορίτσια??
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
μπερδευτηκα τωρα :S :S :S
δεν γαμιοσαστε αφου ολοι ερωτυλοι εισαστε εδω και την πληρωνουμε εγω και ο ζεμπου...κουφαλες
... Έχω μια κυρία 68 ετών πού χύνει χρονομετριμενα πέντε λεπτά... Βέβαια την γαμαω στο σκάφος και αροδου για να μην ακούγονται οι φωνές της.Σε αυτό δεν αντιλέγω ;)
μπερδευτηκα τωρα :S :S :S
δεν γαμιοσαστε αφου ολοι ερωτυλοι εισαστε εδω και την πληρωνουμε εγω και ο ζεμπου...κουφαλες
Πέντε λεπτά; Αυτά είναι...... Έχω μια κυρία 68 ετών πού χύνει χρονομετριμενα πέντε λεπτά... Βέβαια την γαμαω στο σκάφος και αροδου για να μην ακούγονται οι φωνές της.
Aνθρωπινη καρικατουρα. :SΆντρας βαρύς...
Από τα πλάγια έχει περισσότερη πλάκα, αλλά δεν το βρίσκω τώρα...
Εχω κλασει στο γελιο που στις μισες και παραπανω κοπέλες γραφετε σαν πρακτορειο στην ενότητα έξτρας:
(Στράπον +50 ΚΛΑΙΕΝΤ ΜΠΡΙΝΓΚΣ !!!!)
Ή βγάλτε το απο τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή καντε καμια οικονομια κ αγοράστε κανα στράπον.
Άνευ πλάκας σοβαρευτείτε στο 2020 ζούμε...
Συγνώμη ρε φίλε αλλά όταν διαβασα το «client brings” έβαλα λίγο το μυαλό μου να σκεφτεί...
Αν γούσταρα να μου πηδήξουν το κωλοτρυπιδι μήπως θα έπρεπε να με ανησυχούσε το μέγεθος του strap on που θα έφερνε το κορίτσι;;;
Αν είμαι φρέσκος και έρθει με μακρύ και χοντρό παπαρι τι θα το κάνω ρε μεγάλε;;;
Αν εχω ανεβεί επίπεδο και τρώω μαύρες χοντρές και μακριές ψωλες και το κορίτσι φέρει λεπτή και κοντή τι θα κάνω ρε μεγάλε;;;
Αχ Θεέ μου τι γράφω βραδιάτικα για να εξηγησω τα αυτονόητα
Για μια στιγμή νόμισα ότι είναι Φεβρουάριος ;)