Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.762
- Πόντοι
- 28.246
Φήμες θέλουν τον θείο σου να επιβραβεύει με χρηματικό έπαθλο τον νικητή για να κάνει, ο νικητής, δώρα στις αγαπημένες του.1 ΜΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ
Φήμες θέλουν τον θείο σου να επιβραβεύει με χρηματικό έπαθλο τον νικητή για να κάνει, ο νικητής, δώρα στις αγαπημένες του.1 ΜΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ
σωστο...Φήμες θέλουν τον θείο σου να επιβραβεύει με χρηματικό έπαθλο στο νικητή για να κάνει, ο νικητής, δώρα στις αγαπημένες του.
Σε στηρίζω πάντως, ως ένδειξη ανωτερότητας!σωστο...
και εγω εσενα...εισαι τιτανομεγιστος αγαπουληςΣε στηρίζω πάντως, ως ένδειξη ανωτερότητας!
Μου έδωσες την ψήφο σου ρε; :S Δεν σε πιστεύω. Γιατί εγώ στην έδωσα.και εγω εσενα...εισαι τιτανομεγιστος αγαπουλης
Καλημέρα σας, κύριε!Καλημέρα στο νήμα της αγάπης!
ΚαλημέραΚαλημέρα σας, κύριε!
Καλημέρα.. κάτι σαν το Love Boat..Καλημέρα στο νήμα της αγάπης!
Καλή σου ημέρα πσαρά μου...
... καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
Ότι αρχίζει με τελειώνει μεΠροτείνω από σήμερα μέχρι και τις 14 Φλεβάρη, το νήμα να είναι αφιερωμένο στην αγάπη και στους αγαπουληδες. Να ξεκινάμε τα μυνήματα μας και τις παραθέσεις μας πάντα με το εμοτικον.
Καλημέρα.
Not bad.. Καλημέρα..Προτείνω από σήμερα μέχρι και τις 14 Φλεβάρη, το νήμα να είναι αφιερωμένο στην αγάπη και στους αγαπουληδες. Να ξεκινάμε τα μυνήματα μας και τις παραθέσεις μας πάντα με το εμοτικον.
Καλημέρα.
Ο μπλε πιθανον να γινει ακομα πιο μπλε απο το κακο του, αλλα θα κανει υπομονη, υποθετω.Not bad.. Καλημέρα..
Καλησπέρα αισχιστε. Καλησπέρα κύριε Μπραμπο.
Καλησπέρα αμετανόητα ερωτιαρικα παππουδια
Ότι αρχίζει με τελειώνει με