Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εχω παθει μια μικρη καταθλιψη μεθεορτια αλλα σκεφτομαι οτι σε ενα μηνα θα ειναι του αγ, βαλεντινου και συνερχομαι....
εσυ εριναλ μου?
ειμαι καλα ευχαριστω και ευχομαι σε ολους μακροζωια και ευτυχία

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.859
Πόντοι
5.506
Μπωντλαίρ...
Άσε με ν’ αναπνεύσω ώρα πολλή, πολλή, το μύρο των μαλλιών σου, να βυθίσω όλο το πρόσωπό μου σαν άνθρωπος λουσμένος στα νερά κάποιας πηγής, αναταράζοντάς τα με τα χέρια μου σαν ένα μαντίλι μοσκοβολημένο, διαλύοντας τις αναμνήσεις στον αέρα. Αν ήξερες όλα όσα βλέπω, όλα όσα νιώθω, όλα όσα ακούω μέσα απ’ τα μαλλιά σου. Η ψυχή μου πλέει πάνω στο μόσκο όπως των άλλων πλέει πάνω στη μουσική. Τα μαλλιά σου κλείνουν ένα καθολικό όνειρο γεμάτο κατάρτια και πανιά, μεγάλες θάλασσες με θερμούς άνεμους ωθώντας με σε κλίματα ιλαρά, εκεί όπου το διάστημα βασιλεύει βαθύτερο και γαλανότερο, όπου η ατμόσφαιρα πάλλεται αρωματική μαζί με φύλλα με καρπούς και δέρμα ανθρώπινο. Στο πέλαο των μαλλιών σου το μάτι μου ξεκρίνει ένα λιμάνι πρησμένο με τραγούδια μελαγχολικά, στιβαρούς άντρες κάθε τόπου, πλεούμενα κάθε λογής, διαγράφοντας την πλέον περίπλοκη, λεπτοφυέστατη αρχιτεκτονική τους στο φόντο ενός απέραντου ουρανού όπου κυριαρχεί αέναη θερμότητα. Μέσα στα χάδια των μαλλιών σου ξαναβρίσκω τη νωχέλεια των αργόσυρτων ωρών πάνω σε ένα ανάκλιντρο μες στην καμπίνα κάποιου ωραίου καραβιού, βαυκαλισμένος από το ανεπαίσθητο λίκνισμα των νερών του λιμανιού, ανάμεσα σε γλάστρες και στάμνες με δροσερό νερό.

Μες στο σπινθηροβόλο τζάκι των μαλλιών σου, ανασαίνω τη μυρουδιά καπνού ανακατωμένου με όπιο και ζάχαρη. Μέσα στη νύχτα των μαλλιών σου βλέπω να λάμπει το άπειρο του τροπικού κυανού.

Μέσα στις χαμηλές αμμουδιές των μαλλιών σου, μεθώ από τις διάχυτες οσμές του μόσχου, της πίσσας, και του κακαόλαδου.

Άσε με να δαγκάσω ώρα πολλή, πολλή, τις μελανές, βαριές πλεξούδες σου. Σαν τραγανίζω τα μαλλιά σου, ελαστικά και επαναστατικά, θαρρώ ότι μασώ τις αναμνήσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.859
Πόντοι
5.506
εφυγες και εσυ απο τον πειραια....

Έφυγες και κλαιν τα νυχτοπούλια
στάλα στάλα πέφτουνε τα δάκρυα βροχή
μαράθηκαν στη γλάστρα τα ζουμπούλια
μαύρη νύχτα μου σκεπάζει τώρα την ψυχή

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εφυγες και εσυ απο τον πειραια....

Έφυγες και κλαιν τα νυχτοπούλια
στάλα στάλα πέφτουνε τα δάκρυα βροχή
μαράθηκαν στη γλάστρα τα ζουμπούλια
μαύρη νύχτα μου σκεπάζει τώρα την ψυχή

τι να με καμετε στο πειραια ολη την ωρα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βλεπω την θρενταρα για το εαν οι ελληνιδες ειναι ναζιαρες  :2funny: :2funny: 2020 και τα ιδια προβληματα ταταλανιζουν τα αγορια μας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε σε θελουμε.....
σκοτινιασε ο τοπος,σταματησε το τραμ,σταματησε το κυμα στο πασαλιμανι.....
τρουμπ ποσο ευκολα ρε πουτσικ μου τα λετε τα μεγαλα λογια χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.859
Πόντοι
5.506
αρχεγονα βασανιστικα ερωτηματα δεν θα σταματησουν να ταλανιζουν ποτε το μπου...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Ο Περέιρα στα νιάτα του  :S :S :S

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Άγιος Υάκινθος: Ο Έλληνας προστάτης του έρωτα

Στο ορθόδοξο εορτολόγιο ο Άγιος Βαλεντίνος δεν υπάρχει. Δεν αναγνωρίστηκε ποτέ ως άγιος.

Ο δικός μας «Βαλεντίνος» είναι ο Άγιος Υάκινθος. Κάθε χρόνο οι ερωτευμένοι μπορούν να γιορτάζουν στις 3 Ιουλίου και να τιμούν την μνήμη του Αγίου που μαρτύρησε για την αγάπη του Χριστού, επί αυτοκράτορα Τραϊανού ( το 98 μ.Χ.), σε ηλικία 20 χρόνων.

Σύμφωνα με τον θρύλο, ο Άγιος Υάκινθος ήταν θαλαμηπόλος στην αυλή του αυτοκράτορα Τραϊανού. Εργαζόταν μέσα στην χλιδή, όμως το μυαλό του δεν «έπαιρνε αέρα». Ήταν άνθρωπος ήπιων τόνων με πίστη στον Χριστό.

Γι' αυτό, όταν ο Τραϊανός διέταξε διωγμό κατά των χριστιανών, ο Υάκινθος δε δίστασε να ομολογήσει μπροστά στον αυτοκράτορα ότι είναι χριστιανός.

Ο Τραϊανός εξεπλάγη και του είπε ότι είναι αχάριστος. Διέταξε την φυλάκιση του και τον εξανάγκασε να τρώει ειδωλόθυτα. Εκείνος, πιστός ως ήταν, αρνήθηκε και μετά από 41 ημέρες ξεψύχησε.

Επίσης στις 13 Φεβρουαρίου τιμάται η μνήμη των Αγίων Αποστόλων Ακύλα και Πρισκίλλης, που θεωρούνται προστάτες των ερωτευμένων.

Τόσα χρόνια κανένας κληρικός δεν είχε ασχοληθεί με τον άγιο του έρωτα. Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή των νέων

προς την ορθόδοξη πίστη, πρότεινε στους ερωτευμένους να γιορτάζουν την αγάπη τους την προηγουμένη του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή στις 13 Φεβρουαρίου, που η Ορθόδοξη

Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μπωντλαίρ...
Άσε με ν’ αναπνεύσω ώρα πολλή, πολλή, το μύρο των μαλλιών σου, να βυθίσω όλο το πρόσωπό μου σαν άνθρωπος λουσμένος στα νερά κάποιας πηγής, αναταράζοντάς τα με τα χέρια μου σαν ένα μαντίλι μοσκοβολημένο, διαλύοντας τις αναμνήσεις στον αέρα. Αν ήξερες όλα όσα βλέπω, όλα όσα νιώθω, όλα όσα ακούω μέσα απ’ τα μαλλιά σου. Η ψυχή μου πλέει πάνω στο μόσκο όπως των άλλων πλέει πάνω στη μουσική. Τα μαλλιά σου κλείνουν ένα καθολικό όνειρο γεμάτο κατάρτια και πανιά, μεγάλες θάλασσες με θερμούς άνεμους ωθώντας με σε κλίματα ιλαρά, εκεί όπου το διάστημα βασιλεύει βαθύτερο και γαλανότερο, όπου η ατμόσφαιρα πάλλεται αρωματική μαζί με φύλλα με καρπούς και δέρμα ανθρώπινο. Στο πέλαο των μαλλιών σου το μάτι μου ξεκρίνει ένα λιμάνι πρησμένο με τραγούδια μελαγχολικά, στιβαρούς άντρες κάθε τόπου, πλεούμενα κάθε λογής, διαγράφοντας την πλέον περίπλοκη, λεπτοφυέστατη αρχιτεκτονική τους στο φόντο ενός απέραντου ουρανού όπου κυριαρχεί αέναη θερμότητα. Μέσα στα χάδια των μαλλιών σου ξαναβρίσκω τη νωχέλεια των αργόσυρτων ωρών πάνω σε ένα ανάκλιντρο μες στην καμπίνα κάποιου ωραίου καραβιού, βαυκαλισμένος από το ανεπαίσθητο λίκνισμα των νερών του λιμανιού, ανάμεσα σε γλάστρες και στάμνες με δροσερό νερό.

Μες στο σπινθηροβόλο τζάκι των μαλλιών σου, ανασαίνω τη μυρουδιά καπνού ανακατωμένου με όπιο και ζάχαρη. Μέσα στη νύχτα των μαλλιών σου βλέπω να λάμπει το άπειρο του τροπικού κυανού.

Μέσα στις χαμηλές αμμουδιές των μαλλιών σου, μεθώ από τις διάχυτες οσμές του μόσχου, της πίσσας, και του κακαόλαδου.

Άσε με να δαγκάσω ώρα πολλή, πολλή, τις μελανές, βαριές πλεξούδες σου. Σαν τραγανίζω τα μαλλιά σου, ελαστικά και επαναστατικά, θαρρώ ότι μασώ τις αναμνήσεις.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]

[size=20pt]Έφθασε η ώρα, που όλοι πρέπει να αποφασίσουμε γι΄ αυτό που τόσο καιρό αποφεύγουμε. Δυστυχώς έχουμε αγαπούληδες στο νήμα μας. Και αυτό αποτελεί κοινό μυστικό. Πρέπει επιτέλους να αποδεχθούμε την αλήθεια, να κλείσουμε τα ώτα μας στις ειρωνείες και λοιδορίες, που προέρχονται από τα ιταμά και ποταπά άλλα νήματα και να δώσουμε το χρίσμα σε έναν από αυτούς.
Πικρή αλήθεια. Είναι όμως η αλήθεια. Φευ![/size]
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ![/size]

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246
Καλημέρα!
Ψήφισα!  :respect:

Συνημμένα

• Ashampoo_Snap_2020.01.14_07h06m11s_001_.png
    Ashampoo_Snap_2020.01.14_07h06m11s_001_.png
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 6

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.859
Πόντοι
5.506
1 ΜΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 4

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom