iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Αύριο οπότε αύριο οπωσδήποτεΣημερα ειναι που οτι κανεις ολη μερα θα το κανεις και ολο το χρονο η αυριο?
Αύριο οπότε αύριο οπωσδήποτεΣημερα ειναι που οτι κανεις ολη μερα θα το κανεις και ολο το χρονο η αυριο?
Εσύ με ποιά θα κλείσεις το 2019..?
Επίσης φίλε, να περνάς καλά και πάντα καλά!!!Καλή Πρωτοχρονιά Λιακο!
Υγεία και όμορφες στιγμές για ολους μας
Ωραια,αυριο θα εχω πανω μου πολλα λεφτα!Αύριο οπότε αύριο οπωσδήποτε
Πες μας πού θα είσαι να έρθουμε να τα πάρουμε ;)Ωραια,αυριο θα εχω πανω μου πολλα λεφτα!
Χρόνια πολλά φίλε μου, να είσαι πάντα καλά. Αλλά μανάρι δεν θέλω γιατί θέλω η δικιά μου ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΕύχομαι Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους....
Πολλές ευχές για ένα νέο έτος πιο δημιουργικό από το προηγούμενο... και να βρει ο κάθε ένας την "Μανάρι" του ....
Εύχομαι Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους....
Πολλές ευχές για ένα νέο έτος πιο δημιουργικό από το προηγούμενο... και να βρει ο κάθε ένας την "Μανάρι" του ....
Χρόνια πολλά φίλε μου, να είσαι πάντα καλά. Αλλά μανάρι δεν θέλω γιατί θέλω η δικιά μου ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
Κλεφτης αυριο..κλεφτης ολο το χρονο!Πες μας πού θα είσαι να έρθουμε να τα πάρουμε ;)
Συμφωνούμε και πάλιΚατάρα ακούγεται αυτό ρε θείο #denyparxeimanari
Αν πετύχει όμως η κλοπή θα πετυχαίνει όλο το χρόνοΚλεφτης αυριο..κλεφτης ολο το χρονο!
Εύχομαι Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους....
Συμφωνούμε και πάλι
Επίσης καυλιαρη του νήματος
Θερμές ευχες
φίλτατε Καλη Χρονιά. εγώ ξέρω ότι ούτε τα προφυλακτικά πλέον δεν σου χωράνε.... και μετά μας πουλάς παραμύθια ότι ο Κing Kong είναι χιμπατζής...
η θα την βγαλεις στη στενη!Αν πετύχει όμως η κλοπή θα πετυχαίνει όλο το χρόνο
Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;Είμεθα μεγάλα πνεύματα
Με τίποτα, κάνουμε αισιόδοξες σκέψεις...η θα την βγαλεις στη στενη!