κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.950
- Πόντοι
- 19.795
3 φορές σε μια ώρα;Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Θα τα πούμε μετά από 1 ώρα περίπου.
3 φορές σε μια ώρα;Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Θα τα πούμε μετά από 1 ώρα περίπου.
3 φορές σε μια ώρα;
Βρε βρε βρε...Καλημερα σκατογεροι!
ζειτε? :thebigfinger:
Κάτι σαν αυτό;γερο μην κανεις τον Κινεζο χρωστας μπριζολακια!!!!
Τέτοιο πλάσμα μόνον ο αγαπημένος μου παππούς...............................Το πλάσμα Μανάρι......................
Κάτι σαν αυτό;
Και δεν σε είχα μαζί μου χτες. Οι άλλοι, 25ποντος και spipis, δεν τρώνε τίποτα ρε!
Ο 25ποντος, έφερε και την μπανάνα του μαζί;Κάτι σαν αυτό;
Και δεν σε είχα μαζί μου χτες. Οι άλλοι, 25ποντος και spipis, δεν τρώνε τίποτα ρε!
Τον Κινέζο τον κάνω για να προετοιμαστώ.γερο μην κανεις τον Κινεζο χρωστας μπριζολακια!!!!
Εγώ έφαγα αυτήν, και ένα μπέργκερ! Το τραπέζι είχε πατάτες με γραβιέρα και σαλάτα του Καίσαρα............και μετα με τι συνεχισατε?
Τον Κινέζο τον κάνω για να προετοιμαστώ.
Εγώ έφαγα αυτήν, και ένα μπέργκερ! Το τραπέζι είχε πατάτες με γραβιέρα και σαλάτα του Καίσαρα.
Ο Τζίμης μια μικρή μπριζόλα και ο spipis, ένα μπεργκεράκι.
Μετά ακολούθησε κατάποση Σκοτσέζικου σε ένα πολύ καλό μπαράκι. Η γκόμενα που σέρβιρε, φρόντισε να μην αφήσει το τραπέζι άδειο από μεζέ.
Ωραίο γκομενάκι παρεπιπτόντως.
Μέσα την είχε. Αλλά ήταν φρόνιμος.Ο 25ποντος, έφερε και την μπανάνα του μαζί;
Την επόμενη πρέπει να έρθεις μαζί. Μην με αφήσεις πάλι μόνο. Δεν γίνεται να τρώω μόνος μου.ειμουν σιγουρος για σας!!
Την επόμενη πρέπει να έρθεις μαζί. Μην με αφήσεις πάλι μόνο. Δεν γίνεται να τρώω μόνος μου.
Ο Τζίμης πάντοτε "μικρές" τρώει. Με μέλι. Άντε πάλι δεν θα προλαβαίνουμε να κάνουμε λαικ.Εγώ έφαγα αυτήν, και ένα μπέργκερ! Το τραπέζι είχε πατάτες με γραβιέρα και σαλάτα του Καίσαρα.
Ο Τζίμης μια μικρή μπριζόλα και ο spipis, ένα μπεργκεράκι.
Μετά ακολούθησε κατάποση Σκοτσέζικου σε ένα πολύ καλό μπαράκι. Η γκόμενα που σέρβιρε, φρόντισε να μην αφήσει το τραπέζι άδειο από μεζέ.
Ωραίο γκομενάκι παρεπιπτόντως.
Κάτι σαν αυτό;