blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
πες τα αλλα θα πληρωθεις απο τον μπλιζαραι....
Το έθιμο με τα κάλαντα αποτελεί εκπαίδευση των νέων γενεών στην επαιτεία και την κλοπή. Στην αποφυγή του καμάτου και την ροπή προς τον εύκολο πλουτισμό.
Δεν ανοίγω την πόρτα προκειμένου να μην συμμετάσχω στον εκμαυλισμό των νέων. Τα με μόχθο κτηθέντα χρήματά μου δεν μοιράζονται. Φυλάττονται ασφαλώς δια μίαν δύσκολον στιγμήν. >
εχω αποφυγη καματου και ροπη προς τον ευκολο πλουτισμο....φευ
περνανε τα ατιμα τα χρονια θειε....Ούτε το 857.634 μ.Χ.
Ο νηματοθέτης δεδικαίωται!
Οι εορτές, παιδί μου, είναι μία ευκαιρία να τείνομεν ευήκοον ους προς λόγους νουθεσίας και συμβουλάς πνευματικής οικοδομής.
Είναι μία ευκαιρία να επιτύχωμεν την έξαρση του πνεύματος, την ωριμότητα του νου, την εσωτερική πληρότητα και την πνευματική ευφορία. Να κατακτήσωμεν μια κατάσταση εσωτερικής χαράς, ένα αίσθημα γαλήνης και ειρήνης, απαλλαγμένο από άγχη και προβληματισμούς.
Όλα αυτά δεν επιτυγχάνονται με χρήματα ... Διατηρώμεν τα χρήματα, εις ασφαλήν φύλαξιν, δια μίαν δύσκολον στιγμήν. >
παιζουμε κανα μπαρμπουτι?για το καλο του χρονου θειε
Θείο δεν θα καπνίζεις και δεν θα πίνεις όμως...
γιατι?Θείο ένα χυμό μπορείς, απλά να έχουμε σώας τα φρένα μέρες που είναι...
Θες και μια μεζούρα βερμούτ?
Και εσείς τα πρωινά, 3 σφυριζετε κατά τη διάρκεια τουΤο θέμα εκφεύγει των ισχνών δυνατοτήτων του νηματοθέτου. Οι ψηφοφόροι αποφασίζουν και όλα δείχνουν ότι σας τον στέλνουν πακέτο. Και θυμίζω ... από 3 φορές ο κάθε ένας σας ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑΡΙ!!!!!Και εσείς τα πρωινά, 3 σφυριζετε κατά τη διάρκεια τουβιομαναρισμουβιοπορισμού;