iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Αύριο θα ενηλικιωθούμε ή ακόμη;Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Αύριο θα ενηλικιωθούμε ή ακόμη;Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Πολύ εξυπηρετική αυτή η Μανάρι
Πετάγεσαι της ρίχνεις 1-2-3 (αναλόγως τις καυλες )
και επιστρέφεις στο γραφείο...
Αυτό που λέμε γαμησι με τη τσίμπλα στο ματι
Καλή χρονιά σε όλους στο νήμα και στις οικογένειές σας, με υγεία., λιγότερα προβλήματα και περισσότερα καλά!
https://[URL unfurl="true"]www.funimada.com/assets/images/cards/big/ny-47.gif[/img[/URL]]
.......
Ιδιαίτερες ευχές στους ... "γείτονές" μας απέναντι... εύχομαι να η λίρα τους να πάει στο 20 προς 1 $,
να βουλιάξουν τα υποβρύχια τους και οι ίδιοι στον βούρκο που ετοιμάζουν για τους άλλους...
άι σιχτίρ πια, τους βαρεθήκαμε...
[/quote]
Σωραίος φίλε!!!!!!!
Καλή χρονιά σε όλους στο νήμα και στις οικογένειές σας, με υγεία., λιγότερα προβλήματα και περισσότερα καλά!
https://[URL unfurl="true"]www.funimada.com/assets/images/cards/big/ny-47.gif[/img[/URL]]
.......
Ιδιαίτερες ευχές στους ... "γείτονές" μας απέναντι... εύχομαι να η λίρα τους να πάει στο 20 προς 1 $,
να βουλιάξουν τα υποβρύχια τους και οι ίδιοι στον βούρκο που ετοιμάζουν για τους άλλους...
άι σιχτίρ πια, τους βαρεθήκαμε...
[/quote]
:thumbsup: :hi:
Δεν είναι Τουρκίας αλλά Αγγλίας!!!και οι λιρες του θειου θα πανε στο 20 προς 1? :o :o :o
και οι λιρες του θειου θα πανε στο 20 προς 1? :o :o :o
να τα πούνε?
και οι λιρες του θειου θα πανε στο 20 προς 1? :o :o :o
Μπορώ να τις κρατήσω να μου τα λένε όλη τη χρονιά;
κάθε μέρα παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι?
αν είναι να παίρνουν το χαρτζιλίκι τους...
και μια επιπλέον ειδική ευχή, να ξυπνήσει επιτέλους η Ferrari...
θείο ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, έπρεπε η ομάδα να έχει το κίτρινο ως το κύριο χρώμα και όχι το κόκκινο...
Όντως είχαν την τιμητική τους...θα της παρει ο κμαν η μαιντ...
σπονσοριλικι και μπουστηδες πολυ επαιξαν αυτες της γιορτες
Του χρόνου φίλε κατεβαίνει κι ο Batman στους αγώνες, θα τους πάρει τα σώβρακα...και μια επιπλέον ειδική ευχή, να ξυπνήσει επιτέλους η Ferrari...
θείο ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, έπρεπε η ομάδα να έχει το κίτρινο ως το κύριο χρώμα και όχι το κόκκινο...
με αυτο θα τρεχει η ομαδα του παοκ?Του χρόνου φίλε κατεβαίνει κι ο Batman στους αγώνες, θα τους πάρει τα σώβρακα...