iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Αύριο θα ενηλικιωθούμε ή ακόμη;Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Αύριο θα ενηλικιωθούμε ή ακόμη;Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'!
Πολύ εξυπηρετική αυτή η Μανάρι![]()
Πετάγεσαι της ρίχνεις 1-2-3 (αναλόγως τις καυλες)
και επιστρέφεις στο γραφείο...![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό που λέμε γαμησι με τη τσίμπλα στο ματι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή χρονιά σε όλους στο νήμα και στις οικογένειές σας, με υγεία., λιγότερα προβλήματα και περισσότερα καλά!
https://[URL unfurl="true"]www.funimada.com/assets/images/cards/big/ny-47.gif[/img[/URL]]
.......
Ιδιαίτερες ευχές στους ... "γείτονές" μας απέναντι... εύχομαι να η λίρα τους να πάει στο 20 προς 1 $,
να βουλιάξουν τα υποβρύχια τους και οι ίδιοι στον βούρκο που ετοιμάζουν για τους άλλους...
άι σιχτίρ πια, τους βαρεθήκαμε...
[/quote]
Σωραίος φίλε!!!!!!!
Καλή χρονιά σε όλους στο νήμα και στις οικογένειές σας, με υγεία., λιγότερα προβλήματα και περισσότερα καλά!
https://[URL unfurl="true"]www.funimada.com/assets/images/cards/big/ny-47.gif[/img[/URL]]
.......
Ιδιαίτερες ευχές στους ... "γείτονές" μας απέναντι... εύχομαι να η λίρα τους να πάει στο 20 προς 1 $,
να βουλιάξουν τα υποβρύχια τους και οι ίδιοι στον βούρκο που ετοιμάζουν για τους άλλους...
άι σιχτίρ πια, τους βαρεθήκαμε...
[/quote]
:thumbsup: :hi:
Δεν είναι Τουρκίας αλλά Αγγλίας!!!και οι λιρες του θειου θα πανε στο 20 προς 1? :o :o :o
και οι λιρες του θειου θα πανε στο 20 προς 1? :o :o :o
να τα πούνε?
![]()
και οι λιρες του θειου θα πανε στο 20 προς 1? :o :o :o
Μπορώ να τις κρατήσω να μου τα λένε όλη τη χρονιά;
κάθε μέρα παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι?![]()
αν είναι να παίρνουν το χαρτζιλίκι τους...![]()
και μια επιπλέον ειδική ευχή, να ξυπνήσει επιτέλους η Ferrari...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θείο ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, έπρεπε η ομάδα να έχει το κίτρινο ως το κύριο χρώμα και όχι το κόκκινο...![]()
![]()
Όντως είχαν την τιμητική τους...θα της παρει ο κμαν η μαιντ...
σπονσοριλικι και μπουστηδες πολυ επαιξαν αυτες της γιορτες
Του χρόνου φίλε κατεβαίνει κι ο Batman στους αγώνες, θα τους πάρει τα σώβρακα...και μια επιπλέον ειδική ευχή, να ξυπνήσει επιτέλους η Ferrari...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θείο ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, έπρεπε η ομάδα να έχει το κίτρινο ως το κύριο χρώμα και όχι το κόκκινο...![]()
![]()
με αυτο θα τρεχει η ομαδα του παοκ?Του χρόνου φίλε κατεβαίνει κι ο Batman στους αγώνες, θα τους πάρει τα σώβρακα...