sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Όταν τρώνε δε μιλάνε >Λιακο μη το ψάχνεις... τρώγε τη μερίδα σου![]()
Όταν τρώνε δε μιλάνε >Λιακο μη το ψάχνεις... τρώγε τη μερίδα σου![]()
Έλα να παίρνει ο καθένας τη μερίδα του ...
(Μέχρι να φάει και την κανονική)
Η παρασκευη των λουκουμαδων εγινε στο δασος. Διπλα εχει μια εκκλησια. Υποχρεωθηκα να μου δωσει ο ιερεας την κολυμπυθρα, την φωτια την αναψαμαμε τον παραδοασιακο τροπο. Δεν εχει εξοδα.Δεν ξέρει ακόμη ότι θα του στείλει και τον λογαριασμό της ΔΕΗ για το τηγάνισμα![]()
![]()
![]()
Και περιποιημένη μερίδα, όχι ένα πιατάκι δια 4, κιμπάρικα πράγματα...
Οικολογικοί λουκουμάδεςΗ παρασκευη των λουκουμαδων εγινε στο δασος. Διπλα εχει μια εκκλησια. Υποχρεωθηκα να μου δωσει ο ιερεας την κολυμπυθρα, την φωτια την αναψαμαμε τον παραδοασιακο τροπο. Δεν εχει εξοδα.
Όποιος δεν πλήρωσε το λογαριασμόΠοιος έκλεισε τα φώτα γαμώτο;![]()
![]()
Ο κιμπάρης δεν υπάρχει εις την αγγλική ;)Εμ τι νόμιζες.... η πλεμπα είναι κιμπαρικη...
Όχι σαν την αριστοκρατια τη τσιγκούνικη![]()
Οκ, κατάλαβα πού έγινε το γύρισμαΌποιος δεν πλήρωσε το λογαριασμό![]()
Οκ, κατάλαβα πού έγινε το γύρισμα![]()
Άντε άσπρο πάτο![]()
Πεταξτε τα πλαστικα πιατακια και πηρουνια καλου κακου μην μας τα δωσει απλυτα στο επομενο κερασμα και παθουμε τιποτα...Μπράβο!!
Παιδγια να γλύψετε το πιατάκι στο τέλος γιατί ο γερο Σκρουτζ δεν έχει ούτε AVA στο κουζινάκι του νήματος![]()
![]()
Πες τα, επικίνδυνα πράγματα...
Θα μπλέξουμε τις κωλουρυπιδες μές τα σκοτάδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε και κουζινάκι; Μεγαλεία...Μπράβο!!
Παιδγια να γλύψετε το πιατάκι στο τέλος γιατί ο γερο Σκρουτζ δεν έχει ούτε AVA στο κουζινάκι του νήματος![]()
![]()
Και φωνάζει ο τύπος:Ρε παιδιά,να οργανωθούμε λίγο,έχω φάει 3 και δεν έριξα ούτε μία :S
Θα μπλέξουμε τις κωλουρυπιδες μές τα σκοτάδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο κιμπάρης δεν υπάρχει εις την αγγλική ;)
Μην τρως όταν μιλάς ή μη μιλάς όταν τρως, ιδού η απορία :SΛιακο μη το ψάχνεις... τρώγε τη μερίδα σου![]()
Μην λέτε την λέξη πάτος αγαπητέ, κυκλοφορούν 25ποντοι εδώ γύρω...Άντε άσπρο πάτο![]()
Είμαι με τη πλάτη στον τοίχοΜην λέτε την λέξη πάτος αγαπητέ, κυκλοφορούν 25ποντοι εδώ γύρω...