iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Προ Χριστού...Οχι ρε. Τον 2ο του 2020 ληγουν.
Καλα, αφηστε τα εκεί να τους αλλαξει κρυψωνα αυριο.Προ Χριστού...
Πόσες κρυψώνες να έχει πια ένα κουζινάκι;Καλα, αφηστε τα εκεί να τους αλλαξει κρυψωνα αυριο.
Φοβούνται μην είναι το επόμενο κέρασμα;Μέχρι κι οι κατσαρίδες το αποφεύγουν το κουζινάκι ρε παιδιά :S
Μπά...ο κωλόγερος φέτος θα ψάχνει το φλουρί στο καρπούζιΑυτός ο τύπος με την άσπρη γενειάδα είναι πολύ μουρνταρης...
Μάλλον ο κωλογερακος είναι μεταμφιεσμένος
Ο Άγιος είναι και ψάχνει το δαχτυλίδι που έγραψε ότι έχασε σε μία κωλοτρυπίδα...Αυτός ο τύπος με την άσπρη γενειάδα είναι πολύ μουρνταρης...
Μάλλον ο κωλογερακος είναι μεταμφιεσμένος
Δεν βρίσκουν τίποτα της προκοπής να φάνεΦοβούνται μην είναι το επόμενο κέρασμα;
Δύσκολο με τόσα σπόρια, θέλει χρόνια εξάσκησηςΜπά...ο κωλόγερος φέτος θα ψάχνει το φλουρί στο καρπούζι
Θα μας την πέσουν οι οικολόγοι, θα το δεις...Δεν βρίσκουν τίποτα της προκοπής να φάνε
Θα μας την πέσουν οι οικολόγοι, θα το δεις...
Η γιαγια μου ειχε κρυψει τον μπακλαβα στο κοτετσι. Για την ιστορια και παλι τον βρηκα οταν ημουν μικρος και τον ξεσκισα...Πόσες κρυψώνες να έχει πια ένα κουζινάκι;
Πω ρε φίλε τι σκέφτηκα τώρα...Αυτή το gifaki δεν ξέρω που το βρήκα... Διο δικό σου είναι;
Είναι στα κυβικά που γουστάρει το ζεμπουδιον
Αφιερωμένο λοιπόν
Ο Άγιος είναι και ψάχνει το δαχτυλίδι που έγραψε ότι έχασε σε μία κωλοτρυπίδα...
Από μικρός γεράκι, εύγεΗ γιαγια μου ειχε κρυψει τον μπακλαβα στο κοτετσι. Για την ιστορια και παλι τον βρηκα οταν ημουν μικρος και τον ξεσκισα...
Μην ρωτησεις. Το κοτετσι δεν ειχε κοτες πλεον.
Ετσι, ενα παραδειγμα για το που θα μπορουσε να φανταστει και ο νηματοθετης να τα κρυψει...
150.Αυτο το gifaki δεν ξέρω που το βρήκα... Διο δικό σου είναι;
Είναι στα κυβικά που γουστάρει το ζεμπουδιον
Αφιερωμένο λοιπόν
Και είναι και πάρα πάρα πολλοί...Ακόμα να το βρει;
Κοιτα τώρα τι έπαθε ο άμοιρος...
Πρέπει να ξανά γαμησει ολους τους κωλους που φοβάται ότι του το ρούφηξαν