iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Ξαφνικά νιώθω μια λιγούρα...Έλα να παίρνει ο καθένας τη μερίδα του ...
(Μέχρι να φάει και την κανονική )
Ξαφνικά νιώθω μια λιγούρα...Έλα να παίρνει ο καθένας τη μερίδα του ...
(Μέχρι να φάει και την κανονική )
Κεράστηκες;Γεια στα χερια σου.
Διάβασες για το Γκουάμ; Αυτές είναι δουλειές
ΣωραίοςΛιακο έτοιμη και η μερίδα σου
Πάντα αργείς στα κεράσματα εσύ ;)Περίσσεψε τίποτα;
Εγω κερασα τι νημα ρε. Εγω θα κεραστω; Ξεχασες ιτι το ακευρι με το λαδι και το μελι τα εστειλα εγω στον τσιγκουνοθετη;Κεράστηκες;
Τελικά ποιος κερνάει, εσύ, η Έρη, ο Μπλιζ ή ο Τζιμάρας;Εγω κερασα τι νημα ρε. Εγω θα κεραστω; Ξεχασες ιτι το ακευρι με το λαδι και το μελι τα εστειλα εγω στον τσιγκουνοθετη;
Εγω κερασα τι νημα ρε. Εγω θα κεραστω; Ξεχασες ιτι το ακευρι με το λαδι και το μελι τα εστειλα εγω στον τσιγκουνοθετη;
Εγω κερασα τι νημα ρε. Εγω θα κεραστω; Ξεχασες ιτι το ακευρι με το λαδι και το μελι τα εστειλα εγω στον τσιγκουνοθετη;
Και περιποιημένη μερίδα, όχι ένα πιατάκι δια 4, κιμπάρικα πράγματα...Λιακο έτοιμη και η μερίδα σου
Διάβασες για το Γκουάμ; Αυτές είναι δουλειές
Σημασία έχει να φάω λίγο γλυκό γιατί με την τελευταία συνάντηση πικράθηκε ο στόμας μουΤελικά ποιος κερνάει, εσύ, η Έρη, ο Μπλιζ ή ο Τζιμάρας;
Δεν ξέρει ακόμη ότι θα του στείλει και τον λογαριασμό της ΔΕΗ για το τηγάνισμαΚλαίω ρε
[size=5pt]Ετοιμάσου να φεύγουμε για του ποδολάγνου.....[/size]
Είχε ωραίο πρόσωπο οπότε μην το παίρνεις προσωπικάΣημασία έχει να φάω λίγο γλυκό γιατί με την τελευταία συνάντηση πικράθηκε ο στόμας μου
Ειχα στειλει εδω και καιρο στον σκτρουτζοθετη ενα σακι αλευρι, μελι που με φυλεψανε και ενα τενεκε λαδι απο την Καλαματα. Του τα εμπιστευτηκα αλλα ειδα τωρα τελευταια οτι δεν εχει σκοπο. Τα πηρα πισω και τα εδωσα στα χερια της Ερης.Τελικά ποιος κερνάει, εσύ, η Έρη, ο Μπλιζ ή ο Τζιμάρας;
Περίσσεψε τίποτα;
Σοφή κίνησηΕιχα στειλει εδω και καιρο στον σκτρουτζοθετη ενα σακι αλευρι, μελι που με φυλεψανε και ενα τενεκε λαδι απο την Καλαματα. Του τα εμπιστευτηκα αλλα ειδα τωρα τελευταια οτι δεν εχει σκοπο. Τα πηρα πισω και τα εδωσα στα χερια της Ερης.
Τελικά ποιος κερνάει, εσύ, η Έρη, ο Μπλιζ ή ο Τζιμάρας;
Άντε άσπρο πάτοΦυσικά άρχοντα έχει για όλα τα καλά παιδγια