iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Σε σχέση με αυτό που είπατε πριν έχω την ίδια άποψη αλλά τα κουνούπια εξαιρούνται ;)
Σε σχέση με αυτό που είπατε πριν έχω την ίδια άποψη αλλά τα κουνούπια εξαιρούνται ;)
εσυ το κανεις ομορφα θειε...με σεβασμο
.... ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ
..... ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.........
.....ΙΣΩΣ ΝΑΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ...... .
Καλημέρα αγαπητέ, δεν σχολιάσατε το link που σας παρέθεσα με τη μάχη χταποδιού και αετού......OXI OXI καθολου η τοποθετηση σας ητο τεκμιριωμένη , και ουσιώδης......
......
Κι όταν δεν βρέχει πάλι βυζιά δεν σκέφτεσαι;οταν βρεχει παντα σκεφτομαι βυζια
καλημέρα άγαπητέ δεν το ειδα.....Καλημέρα αγαπητέ, δεν σχολιάσατε το link που σας παρέθεσα με τη μάχη χταποδιού και αετού...
ναι αλλα οταν δεν βρεχει δε φορανε μπουφανΚι όταν δεν βρέχει πάλι βυζιά δεν σκέφτεσαι;
τα βυζια δινουν μια θαλπωρη,μια ζεστη που κανενα καλοριφερ δεν μπορει να δωσει....οταν βρεχει παντα σκεφτομαι βυζια
Οπότε τα βλέπεις live;ναι αλλα οταν δεν βρεχει δε φορανε μπουφαν
ισχυει αλλα καμια φορα κοστιζουν περισσοτερο απο το πετρέλαιοτα βυζια δινουν μια θαλπωρη,μια ζεστη που κανενα καλοριφερ δεν μπορει να δωσει....
καλημέρα άγαπητέ δεν το ειδα.....
Αφιερωμένο αγαπητέ, περιμένω το σχόλιό σας
Και μας αλλάζουν τα πετρέλαια...ισχυει αλλα καμια φορα κοστιζουν περισσοτερο απο το πετρέλαιο
τα βυζια δινουν μια θαλπωρη,μια ζεστη που κανενα καλοριφερ δεν μπορει να δωσει....
Για τον ίδιο λόγο δεν παίζω ποτέ τυχερά παιγνίδια. Πιστεύω ότι αν κερδίσω, θα κερδίσω χρήματα που κάποιος άλλος τα έχει χάσει, και μπορεί να τα έχει επιβαρύνει με αρνητική ενέργεια....OXI OXI καθολου η τοποθετηση σας ητο τεκμηριωμένη , και ουσιώδης......
......
λαιβ ναι...μονο απο μακρυαΟπότε τα βλέπεις live;
.....τό χταπόδι άγαπητέ φίλε όταν ειναι μεγαλο εχεις προβλημα ..... μου εχει τυχει πολλες φορες .... καποτε με ένα χταποδι 11 ψκιλα την άκουσα πολυ καλα 11Αφιερωμένο αγαπητέ, περιμένω το σχόλιό σας
Τόσο κοντά μα τόσο μακριά...λαιβ ναι...μονο απο μακρυα
Τελικά, ο αετός δεν πεθαίνει μόνο στον αέρα. Εάν δεν τον έσωζαν οι ψαράδες, θα τον είχε πνίξει........τό χταπόδι άγαπητέ φίλε όταν ειναι μεγαλο εχεις προβλημα ..... μου εχει τυχει πολλες φορες .... καποτε με ένα χταποδι 11 ψκιλα την άκουσα πολυ καλα 11
Την επόμενη καταιγίδα θα την πουν Ζήνα, Ζωή ή Ζηνοβία;λαιβ τωρα :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos:
ο ετεοκλης με περναει με φουρια απο τον παντα καυλωμενο πειραια....