μια φορα εχω πιασει ...το 2015 στα ρεματα της Καλικρατειας...απο ακτη με καλαμι τετοια εποχη ..αρχαρια τοτε μου εκανε εντυπωση το πως αρχισε να μαυριζει οταν πεθανε..ενω πριν ειχε πολυ ομορφα χρωματα
ζηλευω τις ψαριες σας.εχω να μπω μεσα απο τον Ιουλιο...Ειχα αβαρια στο τρευλερ κοπηκε ο αξονας εν κινησει ...φτιαχτηκε αλλα απο τοτε δεν αξιωθηκα να παω
Καλημέρα κυρία.
Πριν από 4 χρόνια, σε κάποιο νησάκι της Ταϊλάνδης, πηγαμε σε μια ψαροταβέρνα με ενυδρείο, για φρέσκο ψάρι. Είχε επιλογή από ψάρια στο ψυγείο και ψάρια του ενυδρείου. Διαλεξα ένα ψάρι και εγώ από το ενυδρείο για να μου το ψήσουν. Το έπιασε με την απόχη και το έβαλε σε έναν πάγκο, ακριβώς δίπλα από την γυάλα του ενυδρείου.
Τότε είδα το ψάρι που σπαρταρουσε να προσπαθεί να κάνει άλμα, για να ξαναμπεί στο ενυδρείο.
Του είπα να το ξαναβαλει γρήγορα πίσω στη γυάλα, και παρήγγειλα ψάρι από το ψυγείο.
Δεν ήξερα αν είχα το δικαίωμα να αφαιρέσω τη ζωή από αυτό το πλάσμα, και κατά πόσο η βίαιη αποκόλληση της ψυχής του από το σώμα, θα επηρέαζε αρνητικά το περιβάλλον και εμένα.