You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Η θάλασσα έχει τη μαγεία της αλλά είναι και επικίνδυνη, ίσως αυτό την κάνει ακόμη πιο ελκυστική...
γι αυτο κι οσοι μπαινουν μεσα πρεπει να μην υπερτιμουν τις δυναμεις τους..και να ζυγιζουν τον καιρο...μια φορα τετοια εποχη μπηκα στο μακρυγιαλο στα μπετονια ...μ επιασε ομως ο εγωισμος μου ηθελα να μη ψαρεψω απικο στα μπετονια και δινω κατι γκαζια και φευγω πολυ μεσα ...ριχνω αγκυρα μπαζωνω κι αρχιζει να μαζευεται πραμα ...ανεβαζα ο αερας δυναμωνε..νοτιας,,κι οταν πια ενιωσα το φοβο να με καβαλαει και ξεκινησα για να δεσω στο λιμανι...τα κυματα ειχαν σηκωθει ψηλα ειχα καπου 5.5 μπφ...πολυ για το δικο μου βαρκακι...σφιχτηκα και συγκεντρωθηκα να μη χασω την ψυχραιμια μου...και πρωτη φορα ενιωσα στη ζωη μου να κατουριεμαι απο το φοβο μου...το βαρκακι ηταν σαν καρυδοτσουφλο..οταν εφτασα ημουν μουσκεμα ....και μετα εφτασε και μια αλλη πιο παλαβη απο μενα αλλα με πολυ μεγαλυτερο σκαφος και τετραχρονη μεγαλη μηχανη ..βρεμενη κι αυτη μεχρι το κοκαλο
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Η θάλασσα έχει το δικό της τρόπο να κερδίζει τον σεβασμό μας. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά...γι αυτο κι οσοι μπαινουν μεσα πρεπει να μην υπερτιμουν τις δυναμεις τους..και να ζυγιζουν τον καιρο...μια φορα τετοια εποχη μπηκα στο μακρυγιαλο στα μπετονια ...μ επιασε ομως ο εγωισμος μου ηθελα να μη ψαρεψω απικο στα μπετονια και δινω κατι γκαζια και φευγω πολυ μεσα ...ριχνω αγκυρα μπαζωνω κι αρχιζει να μαζευεται πραμα ...ανεβαζα ο αερας δυναμωνε..νοτιας,,κι οταν πια ενιωσα το φοβο να με καβαλαει και ξεκινησα για να δεσω στο λιμανι...τα κυματα ειχαν σηκωθει ψηλα ειχα καπου 5.5 μπφ...πολυ για το δικο μου βαρκακι...σφιχτηκα και συγκεντρωθηκα να μη χασω την ψυχραιμια μου...και πρωτη φορα ενιωσα στη ζωη μου να κατουριεμαι απο το φοβο μου...το βαρκακι ηταν σαν καρυδοτσουφλο..οταν εφτασα ημουν μουσκεμα ....και μετα εφτασε και μια αλλη πιο παλαβη απο μενα αλλα με πολυ μεγαλυτερο σκαφος και τετραχρονη μεγαλη μηχανη ..βρεμενη κι αυτη μεχρι το κοκαλο
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Η θάλασσα έχει το δικό της τρόπο να κερδίζει τον σεβασμό μας. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά...
κερδιζει το σεβασμο μας κι εμεις μαζευουμε εμπειριες....η γιαγια μου ελεγε ο ανθρωπος δε ψηνεται στο τηγανι στη ζωη ψηνεται
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Σαν τη σοφία της γιαγιάς δεν έχει ;)κερδιζει το σεβασμο μας κι εμεις μαζευουμε εμπειριες....η γιαγια μου ελεγε ο ανθρωπος δε ψηνεται στο τηγανι στη ζωη ψηνεται
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
καλη συνεχεια σε ολους σας...την κοπαναω
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Επίσης. Και όχι στα βαθιά ;)καλη συνεχεια σε ολους σας...την κοπαναω
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
γι αυτο κι οσοι μπαινουν μεσα πρεπει να μην υπερτιμουν τις δυναμεις τους..και να ζυγιζουν τον καιρο...μια φορα τετοια εποχη μπηκα στο μακρυγιαλο στα μπετονια ...μ επιασε ομως ο εγωισμος μου ηθελα να μη ψαρεψω απικο στα μπετονια και δινω κατι γκαζια και φευγω πολυ μεσα ...ριχνω αγκυρα μπαζωνω κι αρχιζει να μαζευεται πραμα ...ανεβαζα ο αερας δυναμωνε..νοτιας,,κι οταν πια ενιωσα το φοβο να με καβαλαει και ξεκινησα για να δεσω στο λιμανι...τα κυματα ειχαν σηκωθει ψηλα ειχα καπου 5.5 μπφ...πολυ για το δικο μου βαρκακι...σφιχτηκα και συγκεντρωθηκα να μη χασω την ψυχραιμια μου...και πρωτη φορα ενιωσα στη ζωη μου να κατουριεμαι απο το φοβο μου...το βαρκακι ηταν σαν καρυδοτσουφλο..οταν εφτασα ημουν μουσκεμα ....και μετα εφτασε και μια αλλη πιο παλαβη απο μενα αλλα με πολυ μεγαλυτερο σκαφος και τετραχρονη μεγαλη μηχανη ..βρεμενη κι αυτη μεχρι το κοκαλο
θέλω να ψαρέψουμε παρέα και ενώ είσαι μούσκεμα να σε παίρνω στα τέσσερα
borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Γεια σου Νικόλα με τα ωραία σου.....θέλω να ψαρέψουμε παρέα και ενώ είσαι μούσκεμα να σε παίρνω στα τέσσερα
Κύρια..μην τον ακουτε..όλο λόγια είναι...στην θάλασσα πάει με μπρατσακια..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Γεια σου Νικόλα με τα ωραία σου.....
Κύρια..μην τον ακουτε..όλο λόγια είναι...στην θάλασσα πάει με μπρατσακια..
Μπά, ο Νικόλας μάλλον πάει με κουλούρα, διότι τυλίγει τη μαλαπερδάρα του στη μέση
και μετά πέφτει στο νερό.....
borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Ωωωωωω....!!!!Μπά, ο Νικόλας μάλλον πάει με κουλούρα, διότι τυλίγει τη μαλαπερδάρα του στη μέση
Τυχερέ Νικόλα...
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Μπά, ο Νικόλας μάλλον πάει με κουλούρα, διότι τυλίγει τη μαλαπερδάρα του στη μέση
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Ζηλεύεις; Μπορεί να την τυλίξει και στη δική σου μέση αν θες για να κολυμπάς με άνεση και ασφάλειαΩωωωωω....!!!!
Τυχερέ Νικόλα...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ντροπή ρε
τι λέτε για έναν παππού 8ποντο που του σηκώνεται μια το χρόνο?
ΥΓ: Σήμερα είναι αυτή μέρα, έχω κάτι κάβλες, τορπιλίζω αεροπλανοφόρο
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Σήμερα; Χάρηκα που τα είπαμε κι έφυγαντροπή ρε
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
χαχχαχαχ