troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.867
- Πόντοι
- 5.506
ο θειος οταν ερθει θα μου αγορασει το δημοτικο θεατρο να τοχω για γκαρσονιεραΔεν θα είχε ψιλά εκείνη την ημέρα...
ο θειος οταν ερθει θα μου αγορασει το δημοτικο θεατρο να τοχω για γκαρσονιεραΔεν θα είχε ψιλά εκείνη την ημέρα...
Ποτέ δεν έχει, ένας αριστοκράτης δεν κουβαλά ποτέ μαζί του ψιλά...Δεν θα είχε ψιλά εκείνη την ημέρα...
πόσες ατάκες λες να πεις ακόμαΕίμαι η νέα γενιά.
ομολογω πως ειναι φινο τραγουδιA beaten dog never forgets...
Υ.Γ. Τι κρίμα που δεν είσθε ανεψιός μου... Φρυ!
τι "μπεκ" ρε πλεμπα??θα ποτισεις το μποστανι εξω απο το χαρτοκουτι? :Sαι μπεκ γιορ παρντον?
ο θειος οταν ερθει θα μου αγορασει το δημοτικο θεατρο να τοχω για γκαρσονιερα
εσυ παρε το πεο μου και τραβηξου σε μερη μαγικα και ονειρεμεναΕσυ πάρε το χάπι για τις σφίξεις και πάνε να σε δει ένας λειζεράς έχεις γεμίσει λιπώματα. Κάντε τόπο στα νιάτα.
είδα κ την αμι γιαμι στον εξώστη. Ψοφάω για τέτοια εγώο θειος οταν ερθει θα μου αγορασει το δημοτικο θεατρο να τοχω για γκαρσονιερα
Εσυ πάρε το χάπι για τις σφίξεις και πάνε να σε δει ένας λειζεράς έχεις γεμίσει λιπώματα. Κάντε τόπο στα νιάτα.
θα σε παω εγωΣτην Τρούμπα από πίσω δεν έχω βρει κάτι ενδιαφέρον ...
χαχαχα χαχαχα χαχαχαεσυ παρε το πεο μου και τραβηξου σε μερη μαγικα και ονειρεμενα
θα σε παω εγω
τι "μπεκ" ρε πλεμπα??θα ποτισεις το μποστανι εξω απο το χαρτοκουτι? :S
μπα ; θα πας και στα μέρη που συχνάζει πλεμπα;Άντε να δούμε ...
εσύ τώρα τι θες μπορείς να μας πεις;Μου έδωσες κόκκινη κάρτα θείο; Εχε χάρη που σέβομαι τα χρόνια σου. Να ξέρεις όμως το νέο αίμα βράζει.
Μου έδωσες κόκκινη κάρτα θείο; Εχε χάρη που σέβομαι τα χρόνια σου. Να ξέρεις όμως το νέο αίμα βράζει.
παρε τον πουλο τωραΩραίο σπασμωδικό γέλιο, σα τον βήχα σου.
μπα ; θα πας και στα μέρη που συχνάζει πλεμπα;
καλά.. Εννοείται..Με το πανάκριβο πούρο μου και την εξίσου ακριβή σαμπάνια μου...
Ωραίο σπασμωδικό γέλιο, σα τον βήχα σου.